Přesně tohle řekla zástupkyně Kooperativy bráchovi že mu zaplatí jako totálku max 10 000Kč a zbytek je jeho smůla tak jsme to řešili přes Červeného anděla a Kooperativa bez keců zaplatila účet přes 70 000Kč kde byla oprava a pronájem auta po dobu opravy.Martin.R píše:To je všechno hezký, ale mě se teď stalo, že jsem se ocit v řetězovce se služebním focusem. Viník nejsem, zbořenej předek i zadek a pojišťovna viníka (ČSOB) mi odmítá zaplatit opravu protože překračuje hodnotu auta (5let starý auto 190tis. km). V hlavě se mi honí myšlenka naco teda existuje pov. ručení když ti odmítnou zaplatit opravu. Samozřejmě netrvám na nových dílech, ale v adekvátní kvalitě vůči stáří a opotřebení auta, což odmítá autorizovanej servis, že prej díly z vrakáče nesměj používat.ROBIG píše:Naštěstí se mi to ještě nestalo ale bráchové na to měli štěstí.Vždy volají 800 331 108.Informace zde http://www.cervenyandel.cz/ Pokud nemáš nic platit tak musíš být TY ten bez viny.Potom je to už sranda.Zavoláš poradí ti,přivezou ti auto aby jsi mohl jezdit po dobu opravy,odvezou tvoje do servisu a po kompletní opravě si ho vyzvedneš.Nejlepší na tom je to že neplatíš ani korunu.Všechno se platí z pojistky vinníka i ten pronájem auta.Odváží auto do smluvních servisů a nevím jak jinde ale oba bráchové měli auta opravená kvalitně i s kvalitním lakem.Na jednom autě se stalo že po opravě chtěl doštelovat zámek dveří u řidiče tak tam brácha zavolal frajeři si přijeli s odtahovkou na náměstí v Plzni,naložili auto a za 2 hodiny mu ho zase na náměstí přivezli.
A jak teď z toho ven???
Neuvěřitelné havarijní pojištění od Kooperativy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro
Yamaha R1 110Kw
Já to řešil tak že jsem se dohod se servisem aby dali do rozpočtu co nejmíň za díly a přestřelili práci (tu zaplatěj vždycky v plný výši) a pak ještě ojebávka, že jsem jim po opravě zavolal a řek jsem jim, že jako poškozenej jsem jim ušetřil spoustu peněz tim že jsem si nepůjčil náhradní auto a ať mi zohledněj amortizaci dílů (abych nemusel doplácet na nový díly) a klaplo to.ROBIG píše: Přesně tohle řekla zástupkyně Kooperativy bráchovi že mu zaplatí jako totálku max 10 000Kč a zbytek je jeho smůla tak jsme to řešili přes Červeného anděla a Kooperativa bez keců zaplatila účet přes 70 000Kč kde byla oprava a pronájem auta po dobu opravy.
Ale i tak jsou to svině
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
Nedávno jsem četl v novinách že je nějaká firma co po takovýdlech pojištovnách jde. Že z toho mají pojištovny jen dobrej byznys, prostě řeknou úplně bezdůvodně podvod a nic ti nedaj a vydělávají na tom. A že to není v ČR vyjímak jedna pojištovna ale je jich víc, chtělo by to tu firmu najít a tohleto jim říct. + Na vlastní oči, Černé ovce, Soud atd. atd.Futurest píše:Už se mi ozvalo poměrně hodně lidí, co má špatnou zkušenost, takže na tom opravdu něco bude... Samozřejmě jsem si najal advokáta, ale prý je velká pravděpodobnost, že to neskončí jen stížností a bude to mít dohru u soudu... Mno uvidíme, jestli budou chtít změnit názor.....
my cekame az se panove z pojistovny uracej a zaslou konecne bezeskodny prubeh pojisteni, teda bonusy..Maj na to 30dni a pocitam ze to prijde dvacatejdevatejjericho-3 píše:Já jsem přes poradce nechal zrušit všechny smlouvy s KOO a čekám,až se ozvou...Jak už si jednou klient ,maj tě na háku....
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
když jsem měl auto u KOOP. tak jsem se nedočkal do doby kdy jsem si o ně přišel říct na pobočkuFulltank píše:my cekame az se panove z pojistovny uracej a zaslou konecne bezeskodny prubeh pojisteni, teda bonusy..Maj na to 30dni a pocitam ze to prijde dvacatejdevatejjericho-3 píše:Já jsem přes poradce nechal zrušit všechny smlouvy s KOO a čekám,až se ozvou...Jak už si jednou klient ,maj tě na háku....
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Yamaha R1 110Kw
Yamaha R1 110Kw
to my jsme ve fazi za pobockouROBIG píše:když jsem měl auto u KOOP. tak jsem se nedočkal do doby kdy jsem si o ně přišel říct na pobočkuFulltank píše:my cekame az se panove z pojistovny uracej a zaslou konecne bezeskodny prubeh pojisteni, teda bonusy..Maj na to 30dni a pocitam ze to prijde dvacatejdevatejjericho-3 píše:Já jsem přes poradce nechal zrušit všechny smlouvy s KOO a čekám,až se ozvou...Jak už si jednou klient ,maj tě na háku....
Nic jim do toho neni. Taky to na mě zkoušeli, odpověď zněla přijel frajer z ostravy dostal techničák, plnou moc a odjel, jediný co mam je smlouva, tak se snažte.Tomas.cz píše:Ale někde chtěj vidět techničák že skutečně k převodu došlo, ale údajně na to nemaj nárok resp. jim je do toho kulový tak nevím
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390
nase auto je jeste na Liesing ..Martin.R píše:Nic jim do toho neni. Taky to na mě zkoušeli, odpověď zněla přijel frajer z ostravy dostal techničák, plnou moc a odjel, jediný co mam je smlouva, tak se snažte.Tomas.cz píše:Ale někde chtěj vidět techničák že skutečně k převodu došlo, ale údajně na to nemaj nárok resp. jim je do toho kulový tak nevím