Neuvěřitelné havarijní pojištění od Kooperativy

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

ROBIG
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od ROBIG »

Martin.R píše:
ROBIG píše:Naštěstí se mi to ještě nestalo ale bráchové na to měli štěstí.Vždy volají 800 331 108.Informace zde http://www.cervenyandel.cz/ Pokud nemáš nic platit tak musíš být TY ten bez viny.Potom je to už sranda.Zavoláš poradí ti,přivezou ti auto aby jsi mohl jezdit po dobu opravy,odvezou tvoje do servisu a po kompletní opravě si ho vyzvedneš.Nejlepší na tom je to že neplatíš ani korunu.Všechno se platí z pojistky vinníka i ten pronájem auta.Odváží auto do smluvních servisů a nevím jak jinde ale oba bráchové měli auta opravená kvalitně i s kvalitním lakem.Na jednom autě se stalo že po opravě chtěl doštelovat zámek dveří u řidiče tak tam brácha zavolal frajeři si přijeli s odtahovkou na náměstí v Plzni,naložili auto a za 2 hodiny mu ho zase na náměstí přivezli.
To je všechno hezký, ale mě se teď stalo, že jsem se ocit v řetězovce se služebním focusem. Viník nejsem, zbořenej předek i zadek a pojišťovna viníka (ČSOB) mi odmítá zaplatit opravu protože překračuje hodnotu auta (5let starý auto 190tis. km). V hlavě se mi honí myšlenka naco teda existuje pov. ručení když ti odmítnou zaplatit opravu. Samozřejmě netrvám na nových dílech, ale v adekvátní kvalitě vůči stáří a opotřebení auta, což odmítá autorizovanej servis, že prej díly z vrakáče nesměj používat.
A jak teď z toho ven???
Přesně tohle řekla zástupkyně Kooperativy bráchovi že mu zaplatí jako totálku max 10 000Kč a zbytek je jeho smůla tak jsme to řešili přes Červeného anděla a Kooperativa bez keců zaplatila účet přes 70 000Kč kde byla oprava a pronájem auta po dobu opravy.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

ROBIG píše: Přesně tohle řekla zástupkyně Kooperativy bráchovi že mu zaplatí jako totálku max 10 000Kč a zbytek je jeho smůla tak jsme to řešili přes Červeného anděla a Kooperativa bez keců zaplatila účet přes 70 000Kč kde byla oprava a pronájem auta po dobu opravy.
Já to řešil tak že jsem se dohod se servisem aby dali do rozpočtu co nejmíň za díly a přestřelili práci (tu zaplatěj vždycky v plný výši) a pak ještě ojebávka, že jsem jim po opravě zavolal a řek jsem jim, že jako poškozenej jsem jim ušetřil spoustu peněz tim že jsem si nepůjčil náhradní auto a ať mi zohledněj amortizaci dílů (abych nemusel doplácet na nový díly) a klaplo to.

Ale i tak jsou to svině :x
Elektronika auta a technika........
776 829390
subaru1
Přispěvovatel

Příspěvek od subaru1 »

Futurest píše:Už se mi ozvalo poměrně hodně lidí, co má špatnou zkušenost, takže na tom opravdu něco bude... Samozřejmě jsem si najal advokáta, ale prý je velká pravděpodobnost, že to neskončí jen stížností a bude to mít dohru u soudu... Mno uvidíme, jestli budou chtít změnit názor.....
Nedávno jsem četl v novinách že je nějaká firma co po takovýdlech pojištovnách jde. Že z toho mají pojištovny jen dobrej byznys, prostě řeknou úplně bezdůvodně podvod a nic ti nedaj a vydělávají na tom. A že to není v ČR vyjímak jedna pojištovna ale je jich víc, chtělo by to tu firmu najít a tohleto jim říct. + Na vlastní oči, Černé ovce, Soud atd. atd.
Pašík TDI
Sběrač informací

Příspěvek od Pašík TDI »

Dostal jsem ránu na zadek u Passata r.2004. Zadní dveře a nárazník na výměnu. Kooperativa mi chtěla utřít hubu částkou 15230,-. Prej nemám nárok na nový díly. :x Dal jsem to opravit, pújčil si jinýho Passata a stálo je to 49700,-. :D Jsou to kurvy
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já jsem přes poradce nechal zrušit všechny smlouvy s KOO a čekám,až se ozvou...Jak už si jednou klient ,maj tě na háku....
nepropadat panice...
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

jericho-3 píše:Já jsem přes poradce nechal zrušit všechny smlouvy s KOO a čekám,až se ozvou...Jak už si jednou klient ,maj tě na háku....
my cekame az se panove z pojistovny uracej a zaslou konecne bezeskodny prubeh pojisteni, teda bonusy..Maj na to 30dni a pocitam ze to prijde dvacatejdevatej :D
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Fulltank píše:
jericho-3 píše:Já jsem přes poradce nechal zrušit všechny smlouvy s KOO a čekám,až se ozvou...Jak už si jednou klient ,maj tě na háku....
my cekame az se panove z pojistovny uracej a zaslou konecne bezeskodny prubeh pojisteni, teda bonusy..Maj na to 30dni a pocitam ze to prijde dvacatejdevatej :D
když jsem měl auto u KOOP. tak jsem se nedočkal do doby kdy jsem si o ně přišel říct na pobočku
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

ROBIG píše:
Fulltank píše:
když jsem měl auto u KOOP. tak jsem se nedočkal do doby kdy jsem si o ně přišel říct na pobočku
to my jsme ve fazi za pobockou :D jen na to prej maj tricet dni, takze jak kokoti musime cekat na bonus abychom ho mohli zase predat dalsi pojistovne ..
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

A proč končíte pojistku normálním způsobem s výpovědní lhůtou??? Já tam vždycky naběhnu s fingovanou kupní smlouvou a většinou se mě ještě ptaj jestli to chci ukončit k dnešku nebo zejtřku. A mam to vyřešený ze dne na den.
776 829390
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Jj, to funguje spolehlivě. :D
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Ale někde chtěj vidět techničák že skutečně k převodu došlo, ale údajně na to nemaj nárok resp. jim je do toho kulový tak nevím :roll:
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Tomas.cz píše:Ale někde chtěj vidět techničák že skutečně k převodu došlo, ale údajně na to nemaj nárok resp. jim je do toho kulový tak nevím :roll:
Nic jim do toho neni. Taky to na mě zkoušeli, odpověď zněla přijel frajer z ostravy dostal techničák, plnou moc a odjel, jediný co mam je smlouva, tak se snažte.
776 829390
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Martin.R píše:
Tomas.cz píše:Ale někde chtěj vidět techničák že skutečně k převodu došlo, ale údajně na to nemaj nárok resp. jim je do toho kulový tak nevím :roll:
Nic jim do toho neni. Taky to na mě zkoušeli, odpověď zněla přijel frajer z ostravy dostal techničák, plnou moc a odjel, jediný co mam je smlouva, tak se snažte.
nase auto je jeste na Liesing ..
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Stejná zkušenost- bez TP :fuck:
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Fulltank píše: nase auto je jeste na Liesing ..
No a? Stejnej případ, pojišťovna neví jestli je ukončenej nebo ne.
776 829390
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“