Renault 1.9D dymí

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tono
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Renault 1.9D dymí

Příspěvek od Tono »

Zdravím, potreboval by som nejaké info, nemám s renaultom žiadne skúsenosti, dostal sa mi do rúk kámošov suzuki samurai s motorm renault, hladký diesel rok 2001. Ide o to, že im prdlo tesnenie pod hlavou, dali ju zrepasovat, nahodili naspeť a auto neštartovalo, tak mi ho dotiahli. Urobil som znovu rozvody, auto naštartuje ťažko, neide pravidelne na volnobeh ale do otáčok ide pekne, len strašne dymí na sivo ako stará avia, teraz neviem čoho sa mám chytiť, neviem či ten motor neuvarili a nepovedia pravdu, alebo som len ja neposkladal rozvod dobre, ako sa na tom motore nastavuje predvstrik? Je tam čerpadlo Delphi, mal by som zmerať tlaky, vstriky ale radšej by som ešte nejaké nápady, ak viete prosím pomožte, je to naprd lebo sa vtom už pár ľudí vrtalo. (hm)
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Má už to řízenej předvstřik? Jestli to špatně chytá a kouří do šeda, zkusil bych předvstřik trochu zvětšit...
***VAG,PSA,Renault***
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tu kompresi zkus..,jde o to jak to uvařili.... :)
nepropadat panice...
Tono
Přispěvovatel

Příspěvek od Tono »

Obrázek

také čerpadlo tam je, ta ak viete skúste poradiť :(
Tono
Přispěvovatel

Příspěvek od Tono »

Nikto nemá skúsenosti? Aspon ten rozvod ako správne urobiť či som neurobil náhodou tam chybu prípadne niečo iné, ako nastaviť ten predvstrik.
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“