Rozdíl mezi hlavami
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozdíl mezi hlavami
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli někdo neví jaké jsou u rotačních čerpadel rozdíly mezi rozdělovacíma hlavama pro přímý a nepřímý vstřik. Jde mi o to jestli můžu použít rozdělovací hlavu z přímovstřikového čerpadla do komůrkáče.
nezamenis tie hlavy , lebo je tam iny vackovy hriadel a na nahonova hriadel. Ale ak aj to upravis tak myslim ze budes mat problem s regulaciou volnobehu. Strmost nabehu vacsej hrany bude robit problemy s nastavenim paliva na volnobehu. Bude nizky.... Treba preriesit potom aj regularor a optimalizovat vratne pruzinky v regulacnom pakovi
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Tak tak, komurkac ma malý ten kolik ve vacce, TDI ma vetsí, když to upravís tak ti bude behat 10 hlava na seriový vacce, jako komplet s TDI vackou to behat nebude. HOLZ bi moh vypravet, ten to předelavaBH motor píše:nezamenis tie hlavy , lebo je tam iny vackovy hriadel a na nahonova hriadel. Ale ak aj to upravis tak myslim ze budes mat problem s regulaciou volnobehu. Strmost nabehu vacsej hrany bude robit problemy s nastavenim paliva na volnobehu. Bude nizky.... Treba preriesit potom aj regularor a optimalizovat vratne pruzinky v regulacnom pakovi