po ujetí 100km se auto zastavilo a nešlo nastartovat.....totálně se ucpal Filtr pevnejch částic,vyndal jsen ho ven vyčistil vapíkem a  jede to ale pořád ne od spoda........takže vstřiky ven nechat vyzkoušet......prej všechny K.O. .......koupil jsem všechny nové a auto pořád to samé
  po ujetí 100km se auto zastavilo a nešlo nastartovat.....totálně se ucpal Filtr pevnejch částic,vyndal jsen ho ven vyčistil vapíkem a  jede to ale pořád ne od spoda........takže vstřiky ven nechat vyzkoušet......prej všechny K.O. .......koupil jsem všechny nové a auto pořád to samé  

....... koukal jsem že v sacích svodech je přívěra ovládaná podtlakem ale nikde v příručkach jsem nenašel jak má fungovat......mechanicky je po nastartování otevřená.....co dodat filtr naftovej vzduchovej to neni egr zaslepenej
 ....... koukal jsem že v sacích svodech je přívěra ovládaná podtlakem ale nikde v příručkach jsem nenašel jak má fungovat......mechanicky je po nastartování otevřená.....co dodat filtr naftovej vzduchovej to neni egr zaslepenejTak a teď co mi radíte