Meřo, bionafta Rakousko, Německo

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
screwdriver
Nováček
Odpovědi: 0

Meřo, bionafta Rakousko, Německo

Příspěvek od screwdriver »

Zdravim... nevite nekdo za kolik ted prodavaji bionaftu v Rakousku nebo Nemecku? Pripadne link na nejake stranky? Nejak se mi to nedari vygooglit... Diky
Fiat Ducato Combinato 2.8D 2000
slovacek.milos
Aktivista

Re: Meřo, bionafta Rakousko, Německo

Příspěvek od slovacek.milos »

screwdriver píše:Zdravim... nevite nekdo za kolik ted prodavaji bionaftu v Rakousku nebo Nemecku? Pripadne link na nejake stranky? Nejak se mi to nedari vygooglit... Diky
si nagogli kolik mají výplatu takovéblbosti neřeší miloš
etylek
Přispěvovatel

Re: Meřo, bionafta Rakousko, Německo

Příspěvek od etylek »

screwdriver píše:Zdravim... nevite nekdo za kolik ted prodavaji bionaftu v Rakousku nebo Nemecku? Pripadne link na nejake stranky? Nejak se mi to nedari vygooglit... Diky
V rakousku je bio dražší jak u nás(před měsícem stála něco přes euro), levnější je tam akorát normal nafta. V německu sem delší dobu nebyl, tak nevim.
THOMASLO
Sběrač informací

Příspěvek od THOMASLO »

nevim jak bio nafta, ale topnej olej (červenej) tam stojí kolem 20Kč, vim akorát to že nesmíš na ní v rakousku vubec jezdit, jsou za to pokuty jako prase, ale v kanystrech ji mužeš natankovat kolik chceš!
VW MK2 1.6D brzy GTD, VW MK1 2.0 16V GTi, AUDI A4 B5 1.9 TDi
Stewa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stewa »

THOMASLO píše:nevim jak bio nafta, ale topnej olej (červenej) tam stojí kolem 20Kč, vim akorát to že nesmíš na ní v rakousku vubec jezdit, jsou za to pokuty jako prase, ale v kanystrech ji mužeš natankovat kolik chceš!
A na rostlinný olej jezdit můžeš?
Mercedes-Benz W210 300D
THOMASLO
Sběrač informací

Příspěvek od THOMASLO »

asi jo, to jsem nikdy nezkoušel ale proč ne, ale vim že když budeš jezdit na ten jejich červenej, tak to poznají 3 plný nádrže, stačí jim když ti otřou hrdlo od nádrže.
VW MK2 1.6D brzy GTD, VW MK1 2.0 16V GTi, AUDI A4 B5 1.9 TDi
poker11
Sběrač informací

Příspěvek od poker11 »

Zdravím, taky bydlím kousek od hranic s Německem a červenou topnou naftu (haisolei) jsem tam kupaval za 65 centu litr. Co se týče převozu tak mužeš mít v kanystrech pouze 60 L jinak ti daj německý policajti pokutu z duvodu že nemáš označené auto nebezpečný nebo vysoce hořlavý náklad a v osobáku to ani nesmíš vézt. Pokud tě zastaví a vemou vzorek nebo stěr nafty tak to zjistí do pul roku a to i když budeš tankovat naši normál naftu že jsi na ní jezdil protože mi to říkal kamarad z německa který dělá u policie.ale zatím jsem se tady u nás poblíž německých hranic s tím nesetkal a říkal i kámoš že bych musel dál od hranic cca 150 km a že tam na dalnici by mě mohli kontrolovat maj tam totiž na to specialní laboratoře ve formě pojizdných volkswágenu (LOL)
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Stewa píše:
THOMASLO píše:nevim jak bio nafta, ale topnej olej (červenej) tam stojí kolem 20Kč, vim akorát to že nesmíš na ní v rakousku vubec jezdit, jsou za to pokuty jako prase, ale v kanystrech ji mužeš natankovat kolik chceš!
A na rostlinný olej jezdit můžeš?

V německu na olej normálně jezděj http://www.rapsdb.de/view.php
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“