Meřo, bionafta Rakousko, Německo
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
Meřo, bionafta Rakousko, Německo
Zdravim... nevite nekdo za kolik ted prodavaji bionaftu v Rakousku nebo Nemecku? Pripadne link na nejake stranky? Nejak se mi to nedari vygooglit... Diky
Fiat Ducato Combinato 2.8D 2000
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Meřo, bionafta Rakousko, Německo
si nagogli kolik mají výplatu takovéblbosti neřeší milošscrewdriver píše:Zdravim... nevite nekdo za kolik ted prodavaji bionaftu v Rakousku nebo Nemecku? Pripadne link na nejake stranky? Nejak se mi to nedari vygooglit... Diky
Re: Meřo, bionafta Rakousko, Německo
V rakousku je bio dražší jak u nás(před měsícem stála něco přes euro), levnější je tam akorát normal nafta. V německu sem delší dobu nebyl, tak nevim.screwdriver píše:Zdravim... nevite nekdo za kolik ted prodavaji bionaftu v Rakousku nebo Nemecku? Pripadne link na nejake stranky? Nejak se mi to nedari vygooglit... Diky
Zdravím, taky bydlím kousek od hranic s Německem a červenou topnou naftu (haisolei) jsem tam kupaval za 65 centu litr. Co se týče převozu tak mužeš mít v kanystrech pouze 60 L jinak ti daj německý policajti pokutu z duvodu že nemáš označené auto nebezpečný nebo vysoce hořlavý náklad a v osobáku to ani nesmíš vézt. Pokud tě zastaví a vemou vzorek nebo stěr nafty tak to zjistí do pul roku a to i když budeš tankovat naši normál naftu že jsi na ní jezdil protože mi to říkal kamarad z německa který dělá u policie.ale zatím jsem se tady u nás poblíž německých hranic s tím nesetkal a říkal i kámoš že bych musel dál od hranic cca 150 km a že tam na dalnici by mě mohli kontrolovat maj tam totiž na to specialní laboratoře ve formě pojizdných volkswágenu 

Stewa píše:A na rostlinný olej jezdit můžeš?THOMASLO píše:nevim jak bio nafta, ale topnej olej (červenej) tam stojí kolem 20Kč, vim akorát to že nesmíš na ní v rakousku vubec jezdit, jsou za to pokuty jako prase, ale v kanystrech ji mužeš natankovat kolik chceš!
V německu na olej normálně jezděj http://www.rapsdb.de/view.php