JAKOU BATERII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JAKOU BATERII
Rad by som sa spytal, ze ake baterie su momentalne "in", co sa tyka spolahlivosti a zivotnosti. Potrebujem do TDI asi je to 84Ah...
VARTA je VARTA ale pocul som, ze aj oni mali uz problemy....
vdaka za rady a skusenosti
PS: mam v aute uz 5r bateriu, sice startuje OK pretoze ju mam stale na dobijacke ale mozno mi robi problemy a potom trasie napinacia kladka (volnobezka uz vymenena za fungl novu INA)
VARTA je VARTA ale pocul som, ze aj oni mali uz problemy....
vdaka za rady a skusenosti
PS: mam v aute uz 5r bateriu, sice startuje OK pretoze ju mam stale na dobijacke ale mozno mi robi problemy a potom trasie napinacia kladka (volnobezka uz vymenena za fungl novu INA)
no tak to si to uzij, ja mel Starline 3mesice a sla do ........... nejvetsi sracky na svete.bobG3 píše:Asi se budete smát, ale Varta silver 3,5 roku a na stejném autě Starline už 7 rok. A to tenkrát Varta ještě vyla nějaká Varta. Já koupím Starline, i kdyby vydržela 4roky....
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
já mám starline už 4 rok a startovola tudel zimu v -22 jak nová 74ahflekyc píše:no tak to si to uzij, ja mel Starline 3mesice a sla do ........... nejvetsi sracky na svete.bobG3 píše:Asi se budete smát, ale Varta silver 3,5 roku a na stejném autě Starline už 7 rok. A to tenkrát Varta ještě vyla nějaká Varta. Já koupím Starline, i kdyby vydržela 4roky....

no tak ta moje nevydrzela ani podzim, prisla zima a ani neotocila motorem, pritom se hlasila jako dobra. prehodil jsem na Exide a chytlo to na škrt.libor.98 píše:já mám starline už 4 rok a startovola tudel zimu v -22 jak nová 74ahflekyc píše:no tak to si to uzij, ja mel Starline 3mesice a sla do ........... nejvetsi sracky na svete.bobG3 píše:Asi se budete smát, ale Varta silver 3,5 roku a na stejném autě Starline už 7 rok. A to tenkrát Varta ještě vyla nějaká Varta. Já koupím Starline, i kdyby vydržela 4roky....![]()
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Testoval už nekdo v autě CarFit ? Exide už je odskoušenej, Akuma jak se povede, Banner jen dražsi, Varta jedine Silver,nebo Blue Dynamic. Bosch Silver byl drahej kšunt. Jediný co je trvanlivý a spolehlivý je origo VW baterka, 7let a nouproblem. Fabricka stojí ranec , kolem 6000kc je to MOLL vyrobce. U nas nejni k sehnaní, jedine v nemecku nebo jako origo díl.flekyc píše:no tak ta moje nevydrzela ani podzim, prisla zima a ani neotocila motorem, pritom se hlasila jako dobra. prehodil jsem na Exide a chytlo to na škrt.libor.98 píše:já mám starline už 4 rok a startovola tudel zimu v -22 jak nová 74ahflekyc píše: no tak to si to uzij, ja mel Starline 3mesice a sla do ........... nejvetsi sracky na svete.![]()
bohuzel, nemam zkusenost, ale s tou origo mas pravdu. kamos vyhazoval ze sveho Toleda origo a kupoval si Exide, ja nemel prachy na novou tak jsem si vzal tu jeho starou, ze ji zkusim dat do kupy a ono jooooo. dolil, hodil na stavu a jezdil jsem s ni pres rok no problem a motor chytal uplne v pohode.Zdeněk M píše:Testoval už nekdo v autě CarFit ? Exide už je odskoušenej, Akuma jak se povede, Banner jen dražsi, Varta jedine Silver,nebo Blue Dynamic. Bosch Silver byl drahej kšunt. Jediný co je trvanlivý a spolehlivý je origo VW baterka, 7let a nouproblem. Fabricka stojí ranec , kolem 6000kc je to MOLL vyrobce. U nas nejni k sehnaní, jedine v nemecku nebo jako origo díl.flekyc píše:no tak ta moje nevydrzela ani podzim, prisla zima a ani neotocila motorem, pritom se hlasila jako dobra. prehodil jsem na Exide a chytlo to na škrt.libor.98 píše: já mám starline už 4 rok a startovola tudel zimu v -22 jak nová 74ah![]()
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation