slovacek.milos píše:jo to jsem četl. dotaz nezní na to, co to je, ale jestli někdo jezdí na ni s tímto motoremfastarrow píše:nejezdí tu náhodou někdo na ekol. naftu z unicornu? Mám tady u Nošovic směsnou za 27 a něco anebo ekologickou naftu - což je čistý něco jak mi říkala prodavačka za 22,90. Zajímá mě, jestli na to někdo už jezdí.
díky[/quote
číst musíš na tomto foru číst třeba téma ekologická nafta, směšná nafta, miloš
felicie 1.9D na RO
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Re: Opel omega 2,5 DT 1997 V6
-
- Aktivista
-
- Aktivista
ještě jsem si vzpoml že těsnění pod horní dekl pasuje z naftové fábky okroužek víka olejovího filtru a máš ho zadara milošfastarrow píše:ok díkslovacek.milos píše:no ře píšeš na to a pak na konec napíšeš stímto,
jesli chceš reference tak se ti časem podělají hadičky a čerpadlo, nq čeradelehorní těsnění deklu asi dvěkila, gufero kolem kila a hydičky za 6O korun miloš
slovacek.milos píše:ještě jsem si vzpoml že těsnění pod horní dekl pasuje z naftové fábky okroužek víka olejovího filtru a máš ho zadara milošfastarrow píše:ok díkslovacek.milos píše:no ře píšeš na to a pak na konec napíšeš stímto,
jesli chceš reference tak se ti časem podělají hadičky a čerpadlo, nq čeradelehorní těsnění deklu asi dvěkila, gufero kolem kila a hydičky za 6O korun miloš

-
- Aktivista
LADAIII píše:Vznesu hodne naivni dotaz![]()
Cerpadlo jsem na felde jeste nekuchal. Abych ho pretesnil, musi jit ven a nebo to lze udelat primo na aute?
asi hodně najivní dotaz kde chceš sehnat těsnivo dneska je to tak že třeba na guferu není napsíno rozměr musíš vědět typ čerpadla a pošlou ti gufero,
tap čerpadla je naspodu a nepřečteš ho ani webkamerou
prostě nemůžeš přijít do obchodu a říct já chci gumičky na čerpadlo z feldy,
mám to domakáno se zelinou autodíly strážnice má katalog a všechno objedná podle typu čerpadla , jinak se to dělá tak že to dáš opravářovi čerpadel na tři litry to máš jak nové a je potřeba říct že jezdíš na metylester a těsnivo musí být odolné proti tomuto rozpoušdědlu miloš
Tak co vim tak felda ma Lucas LS4000, to nestaci na nakup tesneni? A co se tyce jizdy na mix nafta/fritak, mam pocitat s tim ze taky casem pujde do kytek ?
A jinak muj dotaz znel, zda se da tesneni vymenit primo na aute, nebo zda je nutne dat cerpadlo ven a pak znovu nastavovat rozvody atd.. Ja jsem se tam jeste poradne nedival, jestli staci sundat jen potrubi s udelat to primo na aute..
A jinak muj dotaz znel, zda se da tesneni vymenit primo na aute, nebo zda je nutne dat cerpadlo ven a pak znovu nastavovat rozvody atd.. Ja jsem se tam jeste poradne nedival, jestli staci sundat jen potrubi s udelat to primo na aute..
-
- Aktivista
[quote="LADAIII"]Tak co vim tak felda ma Lucas LS4000, to nestaci na nakup tesneni? A co se tyce jizdy na mix nafta/fritak, mam pocitat s tim ze taky casem pujde do kytek ?
A jinak muj dotaz znel, zda se da tesneni vymenit primo na aute, nebo zda je nutne dat cerpadlo ven a pak znovu nastavovat rozvody atd.. Ja jsem se tam jeste poradne nedival, jestli staci sundat jen potrubi s udelat to primo na aute..[/quote felda má tři lukáše tak to číslo prostě musíš vědět vydělat čerpadlo to je jen časovka to není někjaká hrůza práce, a že ti to pujde časem do kytek je snad jako se vším prostě si poradíš, mě se lukas taky roztekl no včera jsem zjistil že je to gufero řadící tyče
A jinak muj dotaz znel, zda se da tesneni vymenit primo na aute, nebo zda je nutne dat cerpadlo ven a pak znovu nastavovat rozvody atd.. Ja jsem se tam jeste poradne nedival, jestli staci sundat jen potrubi s udelat to primo na aute..[/quote felda má tři lukáše tak to číslo prostě musíš vědět vydělat čerpadlo to je jen časovka to není někjaká hrůza práce, a že ti to pujde časem do kytek je snad jako se vším prostě si poradíš, mě se lukas taky roztekl no včera jsem zjistil že je to gufero řadící tyče
měl jsem tam asi 1/4 nadrže.. takže 10 l nafty.. a v kufru mám další 3l oleje.. křivka strachu klesá.. ale bojim se o Lukase..Stewa píše:Spíše do Berouna, no ale jak jsi je nalil? Naředil jsi naftu, nebo nalil rovnou do prázdné nádrže? Pokud jsi olej nalil k 30-ti litrům nafty tak nepoznáš rozdíl, ani kdyby jsi místo oleje nalil benzínmalcum píše:pokud te to za ty 2l dovezlo z prahy na moravu, tak dobry
Škoda Felicia 1.9D r. v. 2000