Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Jistě, o elegantnějším řešení nemůže být řeč, ale materiál i s kabelama 200,-. Práci nepočítám, natažení kabelů 2 hodinky - a to jsem si dával záležet aby to vypadalo a nebylo to jak pěst na oko . Nevím jestli mi to za tuhle cenu někdo SW udělá - pokud se bavíme o přehrání map v jednotce, protože zvýšení startovací dávky mám na max. ale účinek prakticky žádný.
Huml píše:12skvarka sem hodil lepší zapojení toho relátka, tak aby to neupadlo v zapomění, hodím to sem
Na obrázku je zakreslenej modrý kabel z alternátoru, ale já mám na altíku svorkovnici do(z) který vedou dva kabliky, ale oba černý Jak mám poznat na kterej to zapojit?? Nebo je to jedno? Díky.
Tady jsem se ptal: "Na obrázku je zakreslenej modrý kabel z alternátoru, ale já mám na altíku svorkovnici do(z) který vedou dva kabliky, ale oba černý Jak mám poznat na kterej to zapojit?? Nebo je to jedno?"
Už jsem odstranil teply start a to pouze novou baterii ...
varta s vysokym startovacim momentem nebo jak to povidal prodejce..( startovaci proud nebo neco takoveho)..
ale jak pisu teply start je fuc..
pořídil jsem si Golfa III Variant syncro. Teplý start nic moc, po odpojení čidla teploty o moc lepší. Radši bych to relátko dal k pojistkám. Nemá někdo schema elektriky?
TDI tech píše:Ked si zoberies kolko sa stym zabavis a furt to nebude koser, tak SW uprava tepleho startu sa mi zda ako lacnejsie a hlavne elegantnejsie riesenie.
Kolik teda SW úprava stojí.3000Kč se mi zdá docela dost to si za to berou v Plzni.Odpor i rele mě stálo 145Kč + 2 hodinky práce i s omotáváním do svazků aby to nebylo poznat.