Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Zaslepil jsem EGR, dal jsem záslepky a vyhodil trubku, a nevím jestli musím zaslepovat hadičku mezi N18 a EGR ventilem(čepičkou). Podle mě to asi není nutný, ale radši bych od někoho věděl jestli ano či ne. Díky.
Zapomněl jsem napsat, že mám hadičku stále v EGR ventilu a ne odpojenou. Takže podtlak by unikat neměl mít kudy. Jen se bude zbytečně podtlak snažit otevřít EGR ventil. Je tomu tak nebo se mýlím?
Tomas.cz píše:Chce to, aby do EGR ventilu nešel podlak, on pak ani nemá snahu začít týct.
Zaslepil jsem vývod z N18 i EGR ventil a cca po minutě na volnoběh mi začne strašně bzučet N18. Až když přidám plyn, nebo pohnu s chcípací klapkou skoro až na chcípnutí, tak to přestane. Co to má znamenat?
Aha, měl jsem za to, že právě podtlak vedený z N18 do N239 ovládá klapku. No, vyzkouším a uvidím Znamená to, že mám teda zaslepit co jsem označil v červeným kroužku? Nebo něco jinýho. Sorry za blbý dotazy.
lucky.jack píše:Aha, měl jsem za to, že právě podtlak vedený z N18 do N239 ovládá klapku. No, vyzkouším a uvidím Znamená to, že mám teda zaslepit co jsem označil v červeným kroužku? Nebo něco jinýho. Sorry za blbý dotazy.