Servisní prohlídka ve 120 000km na OII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já si myslím, že je pravda někde uprostřed..,přípravky nejsou nanic a to,že se to dá udělat bez nich, je taky fakt..Já osobně nemám nic ani proti fixu,když se používá orientačně,ale fixem nahradit přípravky nejde...Ono to jede ...Te ´d jsem dělal octu z Německa,dělanou na fix a přijela multikára s elektronovými koly...Vše chce svoje...teď je otázka,kde to dostaneš....Přečti si dřívější příspěvky na téma rozvodů a vyber si pečlivku.... 

nepropadat panice...
-
- Přispěvovatel
Šlovice u Plzně. Bosch Car service.RemyZero píše:Nenajde se někdo z okolí Klatov, Plzně, kdo ty rozvody dělá??
Mám s nimi jen nejlepší zkušenost.
Audi A4 Avant 2.0T Quattro, 100 Jahre Edition
Audi A6 Avant 3.0 TDI (CDYA) Quattro Tiptronic - zrušeno na dálnici, prodáno
VW Golf IV Variant 1.9 TDI (AJM) Edition - najeto 321 tkm - prodáno
Audi A6 Avant 3.0 TDI (CDYA) Quattro Tiptronic - zrušeno na dálnici, prodáno
VW Golf IV Variant 1.9 TDI (AJM) Edition - najeto 321 tkm - prodáno
No a co sa tyka zaruky na rozvod ktory ked sa nahodou chybou vady vyrobku poserie co sa moze stat asi tak.Ked uz si nieco kupis sam tak si to aj sam zmontuj je to akoby si prisiel do baru a otvoril si vlastnu flasu.Aby si tomu rozumel ono ked si das spravit rozvody u niakeho servisu stym ze tu sadu dodaju oni tak maju ako nakupca zaruku nato,ze keby sa to nie chybou montaze pokazilo ale chybou vyrobku napr.roztrhne remen tak sa to da riesit tak,ze ta firma ktora dodala servisu nahradne diely odskodni majitela auta cez servis koli vade vyrobku.Tomas.cz píše:Možná na desetinu![]()
Ale nemám problém pracovat z donesených dílů, ale cena za práci je dvojnásobná.
VW Passat B5 1.9 TDI syncro 320Nm 155Ps
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
https://dieselpower.cz/forum/viewtopic. ... highlight=
Jen taková noticka....znáte případ,že by se po potkání motoru někdo přiznal,že dodal vadný díl...?Vždy se napadne nejdříve zákazník,že vůz roztahoval a potom mechanik, že to zkurvil..Ale díly....třeba po půl roce nebo roce.../záruka je 2 roky,ne?/túdle..to už je dávno..a kupoval jsi to tady..?/stalo se mi to u jiného dílu..ložisek../
nepropadat panice...
ja jsem vyreklamoval vodní pumpu co padla po roce a pul na 2,5tdi V6................sice to trvalo pul roku ale zaplatili celou opravu a víte jak dopadne 2,5 kdyz se potkájericho-3 píše:Jen taková noticka....znáte případ,že by se po potkání motoru někdo přiznal,že dodal vadný díl...?Vždy se napadne nejdříve zákazník,že vůz roztahoval a potom mechanik, že to zkurvil..Ale díly....třeba po půl roce nebo roce.../záruka je 2 roky,ne?/túdle..to už je dávno..a kupoval jsi to tady..?/stalo se mi to u jiného dílu..ložisek../
603917329
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
A proč by ne? Já si do autorizáku nosím vlastní olej a teď tam pojedu i s vlastníma rozvodama - dají záruku na práci i mobilitu a pokud budou origo, tak i na materiál. Nemají s tím problém. Sami nabídli, že pokud by klekla dvojhmota, zjistí jakou tam mám (Sachs/Luk) abych si jí sehnal, pokud mám kde, a nemusel jim platit přepálenou cenu.Misík píše:No a co sa tyka zaruky na rozvod ktory ked sa nahodou chybou vady vyrobku poserie co sa moze stat asi tak.Ked uz si nieco kupis sam tak si to aj sam zmontuj je to akoby si prisiel do baru a otvoril si vlastnu flasuTomas.cz píše:Možná na desetinu![]()
Ale nemám problém pracovat z donesených dílů, ale cena za práci je dvojnásobná.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
Rozvody na OCT II bez problému když to člověk zná sfušuje i doma před barákem a nepotrebuje na to ani přípravek,dělám rozvody u několik let jenom přes fix a nikdy žádná reklamace a to že sem jich udělal nespočet,přípravky sou dobrá věc taky k ním mám přístup ale jenom to zdržuje od práce a v dnešní době se člověk musí otáčet aby si něco vidělal...
Přesně už ho vidím jak to na chodníku dělá v dešti s fixem a kladivem v ruce.
Názory některých lidí mě dostávají.
Takhle mi vždy volaj známí taxikaři s Prahy.Odvahu maj,to jo.Jeden vyndavá na chodníku turbo z Superba s nářadím viz.gola od Vietnamců a divil se,že na něj někdo zavolal benga,když mu tam vytekl všechen olej na chodník.
Druhej zas se diví,že mu nejdou vyměnit zadní desky na passatu.A sikama rve pístky co to dá
A pak vždy volaj proč to nejde,tak takhle nak mi příjde odpověd od "Kejzduse"
Názory některých lidí mě dostávají.
Takhle mi vždy volaj známí taxikaři s Prahy.Odvahu maj,to jo.Jeden vyndavá na chodníku turbo z Superba s nářadím viz.gola od Vietnamců a divil se,že na něj někdo zavolal benga,když mu tam vytekl všechen olej na chodník.
Druhej zas se diví,že mu nejdou vyměnit zadní desky na passatu.A sikama rve pístky co to dá

A pak vždy volaj proč to nejde,tak takhle nak mi příjde odpověd od "Kejzduse"