Výměna brzd za větší na passat B4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Výměna brzd za větší na passat B4
Zdravím, chtěl bych vyměnit přední brzdy za větší na passatu B4 motor 1Z.Z jakého typu je použít?Potřebuji zachovat rozteč na náboji 4x100.Z VR6 použít těhlice, vyměnit náboj, ale zase se mi nechce převrtávat kotouče.Nevíte někdo jak to nejsnáze spasovat na průměr kotoučů 280, 288?
Re: Výměna brzd za větší na passat B4
Tak tam dej origo 280*22 4x100 z koncernu (Ibiza GT TDI, Cupra,Staré TOLEDO, GIII, nebo ještě Corado)fikjan píše:Zdravím, chtěl bych vyměnit přední brzdy za větší na passatu B4 motor 1Z.Z jakého typu je použít?Potřebuji zachovat rozteč na náboji 4x100.Z VR6 použít těhlice, vyměnit náboj, ale zase se mi nechce převrtávat kotouče.Nevíte někdo jak to nejsnáze spasovat na průměr kotoučů 280, 288?

Octavia 3 SCOUT 2.0 TDi 4x4, 135KW, DSG, FULL palba a vyroba 9/2020... 

Na 4diru jedine s Cupry , Corada, bude třeba vymenit i tehlice, minimalně držak třmenu ale itak budes muset dat 15 kola. Pak jedine vykostit 2,0l 16V nebo rovnou VR6 ta ma 288mm ale je to už 5ti šroub, navíc těhlice sou jiný, je vsechno jiný jedine komplet přední napravu s řizením, spodní cep ma na tehlici ze zhora matku, kdežto na 1Z mas na cepu sroub turch a matku. nejlevnejs víde zadelat tam 280 4díru.fikjan píše:Zdravím, chtěl bych vyměnit přední brzdy za větší na passatu B4 motor 1Z.Z jakého typu je použít?Potřebuji zachovat rozteč na náboji 4x100.Z VR6 použít těhlice, vyměnit náboj, ale zase se mi nechce převrtávat kotouče.Nevíte někdo jak to nejsnáze spasovat na průměr kotoučů 280, 288?

ak mas 256x20 ..teda , chladene uz ... staci ti drbnut drziaky trmenov z 280x22 a dostanes tam kotuc 280x22 4x100 a ine nemusis riesit .fikjan píše:Zdravím, chtěl bych vyměnit přední brzdy za větší na passatu B4 motor 1Z.Z jakého typu je použít?Potřebuji zachovat rozteč na náboji 4x100.Z VR6 použít těhlice, vyměnit náboj, ale zase se mi nechce převrtávat kotouče.Nevíte někdo jak to nejsnáze spasovat na průměr kotoučů 280, 288?
najlacnejsia alternativa.
GIV var asz 4mot upraveny
Blbost.
Podle ETKY maji tehlici vsechny modely ibizi 6k1 stejnou.
Kdyz 280ky brzdy tak kotouce ibiza cordoba 280mm 4x100 a na to trmeny i s drzakem ktery je veci jak 256kovej na 280ku ibiza toledo golf.

Podle ETKY maji tehlici vsechny modely ibizi 6k1 stejnou.
Kdyz 280ky brzdy tak kotouce ibiza cordoba 280mm 4x100 a na to trmeny i s drzakem ktery je veci jak 256kovej na 280ku ibiza toledo golf.

Repa SDI zatim zaspuntovana.
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza