problem s motorem AHH

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
svobyk
Nováček
Odpovědi: 0

problem s motorem AHH

Příspěvek od svobyk »

Mam problem a to ten ze kdyz mi podhrabnou kola a padnou mi otacky do volnobeznych,tak se motor strasne chveje,ale nedela to porad.Jen ojedinele.Nevite co to muze bejt.Zatim to vzdy prestalo,ale ted sem jel a dela mi to porad.\Jinak to kouri a kdyz to dam s vejfukem nad snih,tak jdou na snehu cerne tupky.

Jak rikam dela to jen kdyz je to studene.Jak sem psal tak mi to udela vzdy kdyz je to studene a kdyz na to slapnu a a vyleti otacky.Pak to zacne na dalsi stupen cukat.Kdyz zastavim tak se mi cele auto chveje,ale kdyz jedu dal tak to normalne prestane.To same mi to udela kdyz to mam nastartovane a proturuju na volnobeh kdyz je to studene a vytocim to vic,tak padnou otacky na volnobeh a zacne se to cele trast,ale kdyz pridrzim plyn kolem 2000 otacek tak to po chvilce prestane.Jinak kdyz se to chveje tak to strasne bile huli a kdyz to prestane tak to nekouri.Proste to nechapu
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Patrně něco s počátek vstřiku, zkontroluj řemenici rozvodů na klice.

A samozřejmě udělat diagnostiku.
svobyk
Nováček

Příspěvek od svobyk »

ta remenice je ok.Kdyz to pichnu na vag tak to nic nepise.Budu muset nejak udelat log kdyz to bude studene....
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

A když VAG nic nepíše, to znamená, že je všechno ok??
svobyk
Nováček

Příspěvek od svobyk »

to nejspis ne,ale tak co mam delat??
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“