kolisanie otacok 1,8 T audi A3
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kolisanie otacok 1,8 T audi A3
ahojte chalani bol som na VAG a mechanik mi pozeral,na moj podnet lebo kolisali mi otacky aj pri studenom motore na sitici ako keby isiel skapat a potom po dialnici v 100 km/h ako keby prestal motor tahat a potom uz dobre ,no a zistil ze bol pokles plniaceho tlaku medzi skrtiacou klabkou a turbom a ze je mozne s toho usudit kolisanie otacok a chyba bola cislovana ako 170..... a dalej si uz nemohol spomenut ale ze nijaka netesnost alebo trubka od klapky takze neviem aka by to mohla byta este ohladom nastavenia klapky VAGom tak pustil program ale povedal a ukazal mi ze musi byt spinava lebo najprv v grafe isla rovno a potom hupla dole a potom uz isla rovno takze povedal ze bude zasrata takze sa nedala tym padom nastavit co vy nato kde mam zacat? dakujem
Prvně vypucovat klapku a potom udělat nastaveni klapky. Potom prohlidni hadičky jestli u te klapky nějaka je (nemužu si ted vzpomenout) apotom pod sanim zespod jsou dvě podtlakove.Tak se zaměř na tu druhou a překontroluj ji celou až ku takovemu ventilu co je dale rozbočuje ty hadičky. S těma hadičkama jsem zažil hodně problemu.A u vice 1,8 jsem to zpozoroval.
Jak stojiš čelně před motorem tak maš před sebou saci potrubi. Myslim že je k němu přikrouceny i takovy plastovy kryt na třech šroubech. Daš ho pryč a zespodu toho potrubi jsou dvě hadičky.Tak překontroluj jejich vedeni.A ještě jak sundaš ty kryty tak od hlavy motoru taky vedla myslim hadička ktera se pote rozdvojila a dale envim kde pokračovala. Ale taky to překontroluj. Ony rady ty hadičky se uplně rozdroli nebo prasknout uplně.