přídavné topení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
přídavné topení
Ahoj mechanici.Mám jednu prosbu.Koupil jsem si VW Sharan r.v.2000 comfort starší model a mám tam přídavné topení a je tam i ovládání v hodinách,ale problém je v tom že tam chybí pomocná baterie pod sedačkou spolujezdce a bez toho to prostě neběží,aspoň ne bez zapnutého motoru.Nevíte někdo jak to udělat aby to šlo přes to ovládání. 
daber35
-
honzamares
- Přispěvovatel
Má pocit žese zde řešilo.
Většinou je tam www.webasto.cz
mají přímo kity pro upgrade na nezávislé topení.
Většinou je tam www.webasto.cz
mají přímo kity pro upgrade na nezávislé topení.
mTDi v lodičce 19' - zatím spotřeba 8x menší než s bengem 
nový diesel mazlík v rodině
Nissan Navara 2.5TDi 171k
-
honzamares
- Přispěvovatel
Autobaterka za 10.000,- to je přece nesmysl. V klidu bych brknul webastua uvidíš. Se mnou jednaly velmi ochotně sice jiný problém ale fakt mi přišli v poho. Uvidíš jižak budeš bádat dál ...
- daniel.987
- Přispěvovatel
opět dotaz
Tu baterku jsem zkoušel sehnat i jinde,ale všude chtějí vědět její hodnoty a ty já právě nevím.Těch 10 000 mi řekli ve VW,ale popsat baterku mi nechtěli.Jestli ji tam někdo máte,tak mi prosím napište rozměry a hodnoty.Děkuji
daber35
-
honzamares
- Přispěvovatel
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Za deset klacků bych tam dal pozlacenou baterii.To jsou ty VW ceny.Je tam normální baterie do auta.Žádný zázrak techniky.Taky není důvod ,aby tam byla nějaká specialní baterie.Já tam mám origo z výroby 12V/ 60Ah.Větší se tam nevejde.Je tam akorád.Výrobce není uveden.Takže cena baterie je tak max.2tis.Teď mě napadlo,jestli ta baterie není gelová? Musím se na ni ještě jednou podívat.Ale i gelová se dá sehnat levněji než 10tis.Gelová je lepší kvůli výparům kyseliny v kabině.I když na to stačí hadička,vyvedená pod auto.Kouknu přesně na ní a dám vědět. 

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
-
honzamares
- Přispěvovatel
To sou VWkeci
absolutně těsná záložní gelovka 65Ah 2100,- bez DPH ...
např japonské baterky YUASHA www.micronix.cz
nebo pro lodě (také určené pro použití uvnitř v kajutě a navíc i odolné náklonu www.marinesport.cz gelovka ACCU plus 12V 65AH 1.600,- bez DPH
absolutně těsná záložní gelovka 65Ah 2100,- bez DPH ...
např japonské baterky YUASHA www.micronix.cz
nebo pro lodě (také určené pro použití uvnitř v kajutě a navíc i odolné náklonu www.marinesport.cz gelovka ACCU plus 12V 65AH 1.600,- bez DPH
Nevíte, jak je ta baterka propojená s ostatní elektroinstalací?
Asi bych si jí tam taky dal. Viděl bych to na relé spínané D+, aby se to seplo s tou na startování jen při chodu motoru, při vyp.motoru si bude bufik a ventilátor tahat šťávu z gelovky.
Už aby mrzlo.
Asi bych si jí tam taky dal. Viděl bych to na relé spínané D+, aby se to seplo s tou na startování jen při chodu motoru, při vyp.motoru si bude bufik a ventilátor tahat šťávu z gelovky.
Už aby mrzlo.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
-
honzamares
- Přispěvovatel
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jak si přišel ,že je pulsní?Já bych řekl že je klasika rotační a tam polarita určitě rozhoduje.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz