Turbo ...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Fill TDi
Nováček
Odpovědi: 0

Turbo ...

Příspěvek od Fill TDi »

Chtěl bych Vás všechny upozornit na podivný prodej repasovaných turbodmychadel od Milana Kopeckého na stránkách www.turbo-repas.cz Scháněl jsem turbo na VW Golf TDi 81kW. Pán mi ochotně nabídl, že ho má repasované a že mi ho pošle za 6500,-Kč + 1000,-Kč záloha než mu pošlu mé poškozené + 300 za poštovné. :o Turbo mi poslal. Když jsem zjistil, že je jiné a mě nebude pasovat, posílal jsem mu typ i kód turba, tak mi nejprve řekl, že je to můj problém, co jsem chtěl to mám. Po týdnu emailů, telefonátů a sms zpráv mi nabídl, že ho ode mne vykoupí za cenu 5000,-Kč. + že mi vrátí zálohu 1000,-Kč. Poštovné mne přišlo na 2x 300,-Kč. Co dělat, lepší vrabec v hrsti ... poslal jsem mu ho zpátky. Prodělal jsem cca.2100,-Kč. Opatrně s tímto "obchodníkem" !!! :?
sumi
Přispěvovatel

Příspěvek od sumi »

tak s timhle chlapem mam zkusenost taky!!! poslal jsem mu turbo 2052 na repas,bylo volnejsi v ulozeni...prislo po repasu s novou podtlakovou bandou ,vule byla stejna a 5 tisic v tahu...domluva naprosto zadna...OPRAVDU POZOR NA NEJ!!!
Mira_Brno
Přispěvovatel

Příspěvek od Mira_Brno »

Že by Lichnov u Bruntálu? S pánem mám taky "dobré zkušenosti". Bral sem od něho turbo na Octu, namontuji a pustím to, po deseti minutách koukám a pod autem kaluž oleje, jediné štěstí, že byl prasklej vlnovec, jinak bych přidřel motor po GO a to by bylo dost drahý a lidé kteří toto dělají si musí za svou prací stát!!! Klasická výmluva, to se mi ještě nestalo, chyba montáže a pod. Poslal sem tam tatu (synek řezníka) a bez řečí vyměnil, stejně i to druhé píská, ale už nemám čas to řešit. Jen pro zajímavost, po repasu to zkouší nasucho vysavačem. Jinak jeho turba mají červené tělo. Tady platí dvojnásob, že když dva dělají totéž není to totéž.
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

Zajeďte tam všichni tři a rozmudejte mu řiť, ne najednou, ale postupně, ať si to užije zkurvysyn!

Já jsem turbo repasoval zde http://www.turbocar.cz/ nechci dělat reklamu, ale nebylo to nejhorší, každopádně to jsou neduhy internetových obchodů, kdyby měl kamenný obchod tak neojebává klienty, jinak by nestačil hradit poplatky u lékaře.
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

:kol2:
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Mira_Brno
Přispěvovatel

Příspěvek od Mira_Brno »

jear ewing píše:Zajeďte tam všichni tři a rozmudejte mu řiť, ne najednou, ale postupně, ať si to užije zkurvysyn!

Já jsem turbo repasoval zde http://www.turbocar.cz/ nechci dělat reklamu, ale nebylo to nejhorší, každopádně to jsou neduhy internetových obchodů, kdyby měl kamenný obchod tak neojebává klienty, jinak by nestačil hradit poplatky u lékaře.

V turbocaru si nechal tatík opravit turbo na Lupu 3L a spokojenost. Ještě sem bral od kořínka z Novýho Jíčína, taky v pořádku, sice to je jen překupník, ale turbo bylo od oleje takže bylo odzkoušený. Pan Kopecký nemá sice kamenný obchod, ale krásnou dřevěnou šopu na zahradě :x
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

Mas pravdu kamos mu naletel..... V zadnem pripade u neho nenakupujte....

Viz take: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s ... ntry286928

Pozor na:

Milan Kopecký

Lichnov u Krnova 10

793 15

Objednávky (otázky- odpovědi): Zuzana Byrtusová- Tel: +420 602 589 153

Myslím že Finanční úřad bude zajimat jeho aktivita...........
Martin2211
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin2211 »

Zdravím, když to tu tak čtu, tak poradím i já ze své vlastní zkušenosti, kde jsem bral turbo. Našel jsem to přes google i seznam a bylo to profiturbo nebo profiturba teď nevím byla tam v kontaktu u obouch stránek stejná čísla. Volal jsem tam i tam a pokaždé stejný člověk :O Tak hledám dál a narazil jsem na turbo-octavia.cz tam stejný kontakt a jiná cena turbo po kopletní generálce za 6.200 s DPH. dopravu mi dali zdarma a ještě slevový kód či co na slevu 200 tak jsem měl za 6.000 turbo 2 roky záruka a nemůžu si stěžovat. Mějte hezký den
Milujeme turbodmychadla
pepe276
Aktivista

Příspěvek od pepe276 »

Martin2211 píše:Zdravím, když to tu tak čtu, tak poradím i já ze své vlastní zkušenosti, kde jsem bral turbo. Našel jsem to přes google i seznam a bylo to profiturbo nebo profiturba teď nevím byla tam v kontaktu u obouch stránek stejná čísla. Volal jsem tam i tam a pokaždé stejný člověk :O Tak hledám dál a narazil jsem na turbo-octavia.cz tam stejný kontakt a jiná cena turbo po kopletní generálce za 6.200 s DPH. dopravu mi dali zdarma a ještě slevový kód či co na slevu 200 tak jsem měl za 6.000 turbo 2 roky záruka a nemůžu si stěžovat. Mějte hezký den
Pokud kupuju nějakou dražší věc a může se stát, že jí budu potřebovat reklamovat(např. třeba zrovna turbo), tak chci, aby byla firma kontaktní a dohledatelná. Na stránkách profiturbo.cz jsem nikde nenašel žádnou adresu a jméno, na koho je firma, ani v obchodních podmínkách, kde to bývá dost často schované. To mi docela smrdí. Na turbo-octavia.cz nějaké jméno je, ale IČO je špatně, ARES ho nezná a název firmy taky ne. To mi smrdí ještě více.
Navíc oboje stránky jsou plné školometských češtinských výrazů, že jsem si někdy připadal, že to buď přeložil google, nebo to psalo dítě ze 3. třídy. Podobné překlady, které mají velice podobnou češtinu, která tahá za uši, jsou velice často na Aukru, kam je dávají firmy z Ostravy, Frýdku-Místku, Havířova, atd.(prostě severní Morava). Z 99% je za tím je nějaká polská firma, nebo Polák, který je ale přes Aukro dohledatelný, takže v případě potřeby by mělo být právo vymahatelné.
Tady bych se toho ale bál. Firmy, které už nějakou dobu fungují, mají na svých stránkách kontakty a nijak se "neschovávají". Cena je hezké lákadlo, ale není to zdaleka všechno. Levný můžu koupit třeba blatník, tam vidím hned, na čem jsem. Ale ne něco, do čeho nevidím a co se může kdykoliv podělat a ještě přitom spoustu dalších věcí zničit a tohle není oprava zrovna za dvě stovky.
Možné varianty, které mne napadají:
1) někdo nový začíná a snaží se nahnat si kšefty a radši chce být anonymní, kdyby se třeba nějaký repas nepovedl a umřel třeba motor a on by to měl celé zaplatit. WWW stránky se smažou, dílna se během pár hodin, nebo max. 1-2 dnů vyklidí a nikdo nikdy nic nenajde a nic si nevezme...nebo chce být možná anonymní kvůli finančáku...možná obojí :D
2) někdo, kdo už repasoval, ale něco se "nepovedlo" a on radši potichu zmizel ze scény, aby ho "spokojení" zákazníci nezlynčovali a teď začíná znovu, jako jiná firma
3) nějaký odchod z jiné firmy na repasy turb, kde okoukal know-how, ale nechce, aby to na něj v bývalé firmě prasklo
4) něco jiného...

Shrnu to: Přestaň si tady dělat reklamu na svou firmu a buď vylož karty na stůl, nebo to zabal. Touto svou "propagací" tvé firmy, si tu dobrou reklamu neuděláš. To není nic proti tobě osobně, ale tady jsi nám předvedl, jak se to přesně dělat nemá. Vylož karty, hraj otevřenou fér hru a třeba se i pár zákazníků najde :)

Nebo tohle není tvoje firma?
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=

Tady přímo zkopírováno z výše uvedeného odkazu:
Martin2211 píše:Jsme firma zabývající se servisem, nových i zánovních turbín té nejvyšší kvality. Práci odvádíme precizně s největším důrazem na kvalitu a finální spokojenost zákazníka.Již máme velice skvělé postavení v oblasti repasu turbín a celkově v oboru, které bylo právem vybudováno spokojeností a ohlasy našich zákazníků. Máme spokojené a stálé se vracející zákazníky, kterých si vážíme a odvádíme jen a jen tu nekvalitnější práci pro každého.

http://www.profiturbo.cz
Středy na turba 4600 Kč - Stálý odběr 4300Kč - Garrett
Věříme, že při zkušenostech s námi budete velice spokojeni!
firmy.cz http://www.firmy.cz/detail/12950048-pro ... rchem.html
Peugeot Boxer 2.5TDi THX 79kW 1998
Peugeot 106 1.0 CDZ 37kW 1998
Citroen Jumpy 1.9TD 68 kW 1997
Citroen Berlingo 1.9D 51 kW 2000
favo
blázen

Příspěvek od favo »

Mě by spíš zajímalo co je to za škudlila, co udělá GO motoru a pak hledá co nejlevnější repas turba. :D
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

hoši reklama pán reaguje na 7let starý témata a sám je distributor repasů....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“