Moderátoři: šulda, Moderátoři
a vis to jiste ze to je tvoje byvale auto? at se mu zbytecne nejebe inzerce,jinak ten borok to tu neproda.DVORAKTTT píše:To vypadá jako mé bývalé auto.Akorát mu záhadně ubyly kilometry.To asi někdo těch 80 tis km nacouval,že to má najednou 176 tis![]()
Když jsi takovej borec a poznal si svoje auto, tak by si mohl napsat, proč si to auto prodal mýmu kámošovy, kterej si to koupil pro svojí přítelkyni. Po 14 dnech zjistil, že mu přibejvá olej, žralo to jako prase, převodovka mu začla chrastit jak kdyby si tam vysypal oříšky z goly a třepal si s nima. Neměl chuť to řešit, tak jsem to s tím vzal já. On udělal jen celolak, ptž to auto bylo total v prdeli, lak byl na úrovni 20letýho auta + ty lavory na střeše a kapotě. Já jsem si to od něj vzal, vědom závad. Myslel jsem, že stačej přetěsnit jen vstřiky, ale ouha... uložení vstřiků bylo tak vymrd...ný, že musela přijít záměna za motor rovnou i s převodovkou (nedalo se to řachtání poslouchat) z auta co má 176tis. najeto, já nechal jen upravit km na stav motoru... Takže km sedí stavu autaDVORAKTTT píše:To vypadá jako mé bývalé auto.Akorát mu záhadně ubyly kilometry.To asi někdo těch 80 tis km nacouval,že to má najednou 176 tis![]()