Problem s kabelem OP-Com
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- chicony
- Sběrač informací
Problem s kabelem OP-Com
Mam kabel s verzi programu V01.39 a verze OP-com 090820b a ted k problemu co mne trapi nactu chybove hlasky napr. motoru ale uz je nevymazu. Program jako by to udelal ale chyby zustanou. Dale mne nefunguji vystupy programu napr ovladani v sekci "Output test" vse se chova jako by fungovalo ale jinak je to na nic.
- chicony
- Sběrač informací
Vyreseno
verze OP-com 090820b byla od dodavatele kabelu nejaka vadna pouzil jsem verzi 081016 a uz to funguje .
A pro toho co napsal toto "To může být tím, žes chyby neodstranil." chce to cist a ne hloupe radit. ('(LOL)') Psal jsem ze nefunguji funkce "Output test".
A pro toho co napsal toto "To může být tím, žes chyby neodstranil." chce to cist a ne hloupe radit. ('(LOL)') Psal jsem ze nefunguji funkce "Output test".
Elektronické součástky fungují za pomoci dýmu. Když dym uteče, přestanou fungovat.
zdravim
chtel jsem se zeptat na stejny problem s op com kabelem.taky mi nejdou mazat zavady ani akcni cleny-nic to nedela.jen to umi vycist chyby.
samozrejme ze chybu odstranim ale smazat nejde-treba airbagy nizke napeti pri spatne baterii.
co bych mel tedy udelat aby to zacalo fungovat?
prehrat soft v kabelu nebo pouzit jiny program?
vyse zmineny navod presne nevim jak udelat
diky
chtel jsem se zeptat na stejny problem s op com kabelem.taky mi nejdou mazat zavady ani akcni cleny-nic to nedela.jen to umi vycist chyby.
samozrejme ze chybu odstranim ale smazat nejde-treba airbagy nizke napeti pri spatne baterii.
co bych mel tedy udelat aby to zacalo fungovat?
prehrat soft v kabelu nebo pouzit jiny program?
vyse zmineny navod presne nevim jak udelat
diky
Skoda octavia combi 1,9TDI 81 r01
Skoda Felicia combi 1,3-50
Skoda Felicia combi 1,3-50