[quote="vladoc"]Dakujem marena, a aku motorizaciu by si mi doporucil.
ja by som ti odporučil 1,9 tdi 77 kw bez DPF , ale ten sa robil len do roku 2006,
najazdil som s tým motorom cca 50 000 a som spokojný-odporúčam,
len vybrať dobrý kus !!!
vw touran skusenosti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
doporučuji MPV: S-Maxe 2, 0 TDCI, mám 2008, najeto skoro 100 tis. a kromě servisu po 20 tis. bez šáhnutí ( oprava, dneska praskla žárovka ve 3 brzdovým
). 1,8 TDCi bych nebral a to jen z důvodu slabý spojky proti 2t bedně
PS:
Kecy o vlaku zpět u posledních modelů F neberu, byl jsem dlouholetý jezdec koncernu, pak jsem přešel k F jen kvůli designu, ale měřím-li- objektivně provoz po 2 letech více než deseti TDCi Mondeí a Focusů, tak je Ford je o 1/3 levnější než než koncern ( obojí servisováno pouze v autorizáku). Všechna auta kromě pár opravovaných škrábanců jen servisní prohlídky ( všechny najeto 100tis. +).

PS:
Kecy o vlaku zpět u posledních modelů F neberu, byl jsem dlouholetý jezdec koncernu, pak jsem přešel k F jen kvůli designu, ale měřím-li- objektivně provoz po 2 letech více než deseti TDCi Mondeí a Focusů, tak je Ford je o 1/3 levnější než než koncern ( obojí servisováno pouze v autorizáku). Všechna auta kromě pár opravovaných škrábanců jen servisní prohlídky ( všechny najeto 100tis. +).
Superb 2,0 Tdi DSG Style, A6 3,0 TDI Q S-line, M. Pajero I. 2,5 Td do lesa