Škoda Fabia RS- PLS SMAZAT

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pokornasek.pepan
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pokornasek.pepan »

nerikam nic na tvoji cenu ta se mi zda normalni , jen za si to mel napsat rovnou jakou to ma historii!!
PraseO1
Sběrač informací

Příspěvek od PraseO1 »

Jo a kolik lidí by to v dnešní době dokázalo pochopit aniž by je to odradilo??Já a pár lidí určitě jo, ale většinou se lidi říděj prvním dojmem, tak proč jim pak vysvětlovat proč je to po celolaku apod.? Ne každej by uvěřil, že to bylo poškozený vandalismem apod.
O1 ASZ, EGR OFF, KAT OFF, HYBRID....
DVORAKTTT
Přispěvovatel

Příspěvek od DVORAKTTT »

Tak hele ty frájo,nech si tyhle silný kecy.Já to auto prodal za 120tis a kromě laku,který byl totálně v prdeli,bylo auto ok.Jezdil jsem s ním denně více než rok a neměl jsem problém.Důvod prodeje byl ten,že jsem měl ty Fábie 2 a chtěl jsem koupit něco jiného.Auto mělo plnou servisku až do dne prodeje.Takže,když si nikdo zajede do Škodovky,tam mu vyjede celá historie.To tě asi nenapadlo ty mudrci?
FABIA RS 236PS 512Nm
PraseO1
Sběrač informací

Příspěvek od PraseO1 »

O tobě se ví i na jinech na forech, tak bych byl raději zticha na tvým místě.. Nasr..l mě tvůj příspěvek, je vidět že po prodeji víš o autu úplný hovno a zasíráš akorát inzerci. Kdyby si raději držel klapačku a nechal si to pro sebe, tak uděláš nejlíp. Potřebu se dělat ,,dobráčkem" maji dětičky v první třídě a je vidět že i starší lidičky. Nesnáším bonzáčky apod. hajzlíky.. Ale když ti to dělá dobře u srdíčka...S tím servisem si mě opravdu dostal, NIKDY by mě to nenapadlo :o ;) ... :roll:
DVORAKTTT
Přispěvovatel

Příspěvek od DVORAKTTT »

PraseO1 píše:O tobě se ví i na jinech na forech, tak bych byl raději zticha na tvým místě.. Nasr..l mě tvůj příspěvek, je vidět že po prodeji víš o autu úplný hovno a zasíráš akorát inzerci. Kdyby si raději držel klapačku a nechal si to pro sebe, tak uděláš nejlíp. Potřebu se dělat ,,dobráčkem" maji dětičky v první třídě a je vidět že i starší lidičky. Nesnáším bonzáčky apod. hajzlíky.. Ale když ti to dělá dobře u srdíčka...S tím servisem si mě opravdu dostal, NIKDY by mě to nenapadlo :o ;) ... :roll:
Na jiných fórech?? Tak to je fór.Nevím, co tím básník chtěl říct.Já auto prodával jen tady a ještě na jednom inzertním serveru. Nejsem bonzák,jen jsem upozornil nato,že auto má stočené kilometry.Určitě kdyby si napsal,že je tam jiný motor a má najeto tolik a tolik km,tak bych vůbec nereagoval a i případný kupující by vědel do čeho jde a nebyl by překvapený,když by zjistil,že auto má najeto pres 250tis.
FABIA RS 236PS 512Nm
Prospeedy
Přispěvovatel

Příspěvek od Prospeedy »

Stačilo se zeptat přes SZ
Ex: A3 ASZ ..... 300PS :,-(
O2 turbobéňo BWA... 280PS

Akt.: Cupra 1p 2.0 tfsi 370ps/550nm
Passat B7 CR .. profituning
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

PraseO1 píše:
DVORAKTTT píše:To vypadá jako mé bývalé auto.Akorát mu záhadně ubyly kilometry.To asi někdo těch 80 tis km nacouval,že to má najednou 176 tis (rofl) (rofl)
Když jsi takovej borec a poznal si svoje auto, tak by si mohl napsat, proč si to auto prodal mýmu kámošovy, kterej si to koupil pro svojí přítelkyni. Po 14 dnech zjistil, že mu přibejvá olej, žralo to jako prase, převodovka mu začla chrastit jak kdyby si tam vysypal oříšky z goly a třepal si s nima. Neměl chuť to řešit, tak jsem to s tím vzal já. On udělal jen celolak, ptž to auto bylo total v prdeli, lak byl na úrovni 20letýho auta + ty lavory na střeše a kapotě. Já jsem si to od něj vzal, vědom závad. Myslel jsem, že stačej přetěsnit jen vstřiky, ale ouha... uložení vstřiků bylo tak vymrd...ný, že musela přijít záměna za motor rovnou i s převodovkou (nedalo se to řachtání poslouchat) z auta co má 176tis. najeto, já nechal jen upravit km na stav motoru... Takže km sedí stavu auta :fuck: a takovýmto kok...ům co zasíraj inzerci a řeknou jen polopravdu se má rozsekat držka a hodit do popelnice.. Já si za těma km stojím, motoricky to odpovídá a zbytek je taky ok... takže se hod do klidu, jsi ubohej frajer co si tímhle zvyšuje ego, bo co??? já bych to co ty nikdy neudělal, hold inteligence se projeví vícero způsoby (rofl)
OT ty si vostrej draku, rozervi všem řiť, ať si to užijeme, ale já chci jít první!!
Každopádně, teď máš po inzerátu jak se to provalilo, že je to stočené tak to nekoupí ani Gejza Kondáš z Hrušova..
P.s.kilometry se upravují všude, nesmí to ale kupující vědět, respektive zjistit, primárně jde o pocit...
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
PraseO1
Sběrač informací

frs

Příspěvek od PraseO1 »

jear ewing píše:
PraseO1 píše:
DVORAKTTT píše:To vypadá jako mé bývalé auto.Akorát mu záhadně ubyly kilometry.To asi někdo těch 80 tis km nacouval,že to má najednou 176 tis (rofl) (rofl)
Když jsi takovej borec a poznal si svoje auto, tak by si mohl napsat, proč si to auto prodal mýmu kámošovy, kterej si to koupil pro svojí přítelkyni. Po 14 dnech zjistil, že mu přibejvá olej, žralo to jako prase, převodovka mu začla chrastit jak kdyby si tam vysypal oříšky z goly a třepal si s nima. Neměl chuť to řešit, tak jsem to s tím vzal já. On udělal jen celolak, ptž to auto bylo total v prdeli, lak byl na úrovni 20letýho auta + ty lavory na střeše a kapotě. Já jsem si to od něj vzal, vědom závad. Myslel jsem, že stačej přetěsnit jen vstřiky, ale ouha... uložení vstřiků bylo tak vymrd...ný, že musela přijít záměna za motor rovnou i s převodovkou (nedalo se to řachtání poslouchat) z auta co má 176tis. najeto, já nechal jen upravit km na stav motoru... Takže km sedí stavu auta :fuck: a takovýmto kok...ům co zasíraj inzerci a řeknou jen polopravdu se má rozsekat držka a hodit do popelnice.. Já si za těma km stojím, motoricky to odpovídá a zbytek je taky ok... takže se hod do klidu, jsi ubohej frajer co si tímhle zvyšuje ego, bo co??? já bych to co ty nikdy neudělal, hold inteligence se projeví vícero způsoby (rofl)
OT ty si vostrej draku, rozervi všem řiť, ať si to užijeme, ale já chci jít první!!
Každopádně, teď máš po inzerátu jak se to provalilo, že je to stočené tak to nekoupí ani Gejza Kondáš z Hrušova..
P.s.kilometry se upravují všude, nesmí to ale kupující vědět, respektive zjistit, primárně jde o pocit...
:D Nj, tak si počkám na nějakýho Gejzu... Hlavně že víš, která bije ;)
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

to je pěkný, km tedy teď sedí ke stavu auta :o to mě nenapadlo, že když na autě něco opravím a nabarvím tak ho rovnou i stočím páč jsem ho tou opravou vlastně vrátil zpátky proti proudu km. Kur.a chlapi, to je na blití.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

no a teď se můžete hádat kdo udělal větší levou protože inzerát je na hovno ;)

rovnou si napište adminovi a zkuste to znova...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Romulus
Přispěvovatel

Příspěvek od Romulus »

"já nechal jen upravit km na stav motoru... Takže km sedí stavu auta"
no to je hláška roku...výměnou motoru omladíš komplet díly na voze?? (LOL)
oIc ASV
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Romulus píše:"já nechal jen upravit km na stav motoru... Takže km sedí stavu auta"
no to je hláška roku...výměnou motoru omladíš komplet díly na voze?? (LOL)
JJ, souhlasím, hláška roku (rofl) (rofl) (rofl) (LOL) (wallbash) , já asi vždycky když ve 180t km na autě vyměním rozvody, destičky, kotouče a já nevím co, tak to rovnou stočím zpět na 90t km, kdy sem měnil rozvody před tím a ono to vlastně bude sedět (noteeth) (LOL) ... No to je teda fakt hláška (rofl) ....
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Hudy
Přispěvovatel

Příspěvek od Hudy »

Teda kluci to je masakr - dobře, že i o tomdle se tu píše a takováto "hádka" tu vznikla. Aspoň se pár lidí pro koupi auta poučí a dá si při nákupu větší pozor.

To mi jen tak napovídá - já vyndal kvůli přestavbě z auta motor kterej měl nalítáno 40 tis km a dal jsem tal silnější motor co měl cca 100 tis km.
Takže s tím budu tak 5 let jezdit a pak se to tu pokusím prodat jako totální libovku s 0 km. (crazy) Třeba se někdo chytne. (rofl)
Ferenzzo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ferenzzo »

Romulus>

tak tohle je druhá hláška roku (LOL)

jaký díly myslíš omladit? vždyť kromě motoru a převodovky to jsou věcy, který se prostě mění ať už máš najeto 100, 150 nebo 300tis. (od tlumičů, přes brzdy až po pneumatiky) (LOL)

mě to přijde naprosto normální že stav tachometru odpovídá stavu auta.

Já když renovuji kejvačky, tak taky stáčím tachometr na 0, jawkám je přitom 45 let a žádný kupující mi ještě nikdy hlavu neutrhnul :wink:
VW Caddy life 1,9 TDI ... 77 kW (ve vývinu)
Audi TT 1,8T ...153 kW odbrždeno (prodáno)
Opel Astra 1,7TD ...předěláno na mechaniku...pracant do vinohradu :))
Viktor.88
Přispěvovatel

Příspěvek od Viktor.88 »

Podle mě měl napsat, že MOTOR má najeto 176 tis. a bylo by to bez debat...

Některý auto muže mít nalítáno 90 tisíc a je dorubaný jak pes, že to má nalítáno nějakých cca 250 bych neřešil... pokud je to zachovalý s novým motorem a po celolaku...
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“