Škoda Fabia RS- PLS SMAZAT

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tommy00
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tommy00 »

Ja taky kdybych menil motor necham upravit tachometr podle km motoru kdyz je vim.. Je sice hezke ze tam budu mit puvodni km ale kdyz tam neni puvodni motor tak je to jen k informaci co to ma za sebou..Napravy a interier muzou bejt v prdeli ikdyz to ma najeto 50tis takze je to jedno jestli to ma 50 nebo 250 ... Aspon vim ze mam na tachu km motoru abych si mohl hlidat udrzbu a ne si no tak asi pred 10tis sem tam daval ten motor a ted by se melo todle a todle... Delate akorat ze sebe debili
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Tommy00 píše:Ja taky kdybych menil motor necham upravit tachometr podle km motoru kdyz je vim.. Je sice hezke ze tam budu mit puvodni km ale kdyz tam neni puvodni motor tak je to jen k informaci co to ma za sebou..Napravy a interier muzou bejt v prdeli ikdyz to ma najeto 50tis takze je to jedno jestli to ma 50 nebo 250 ... Aspon vim ze mam na tachu km motoru abych si mohl hlidat udrzbu a ne si no tak asi pred 10tis sem tam daval ten motor a ted by se melo todle a todle... Delate akorat ze sebe debili
No, debilI ze sebe děláš akorát ty... Na co myslíš, že tam to počítadlo km je? Na počet km, co má za sebou motor? A říct, že auto je stejné, když má najeto 50 nebo 250t km může jen člověk, který v životě nejel v autě co má najeto méně než těch 250t km, protože jinak by věděl, že je to kurva rozdíl... Poznáš to na všem, od podvozku, přes třeba převodovku, opotřebení interiéru až po vrzání karoserie a prostě na celkové únavě toho auta....... Ale to škoda mluvit furt asi... Sem překvapen, jaké zastání tady má smotájev s argumentem "dal sem na tacho km úměrné stavu auta (LOL) ".... No já se snad picnu smíchy, když se nad touto prostoduchou myšlenkou zamyslím (rofl) (LOL) (rofl)
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Romulus
Přispěvovatel

Příspěvek od Romulus »

"Já když renovuji kejvačky, tak taky stáčím tachometr na 0, jawkám je přitom 45 let a žádný kupující mi ještě nikdy hlavu neutrhnul"

myslim že trochu mimo přirovnání :-D samozřejmě vím kdy se co mění atd a co je spotřební že může být úplně všechno dané "nové" ...napadlo mě spíš až s tim někdo dojede třeba na ofiko evidenčku nebo za znamym škodovakem atd. je to jak bylo jiz receno o pocitu a ja bych radsi znal km vozu a info v tolika se menil motor jen můj názor
oIc ASV
kraken331
Přispěvovatel

Příspěvek od kraken331 »

ja mam fabiu ktora ma najazdene 219860Km ku dnesnemu dnu a keby som menil motor urcite by som KM stocil taktiez.
Je to kazdeho osobna vec ale ked taketo auto predava bez toho aby to oznamil kupujucemu tak u nas to je trestny cin,ako sa hovorí každá palica má dva konce.
Ale urcite by som ho zato neodcudzoval a nepísal to sem.Keby som to auto chcel kupim ho bez vahania.
Mpps Galetto Ktag Vagcan Vcds Vagtacho
IstaD Diagbox FoCom Autocom
EgrOFF,DpfOff,a mnoho ineho zariadenim FLEX ziadny klon
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

stále sa tu hovorí o ľudoch čo stáčajú Km a zavádzajú ľudí a tu je toho jasný príklad , ked aj menim motor tak napíšem auto má 300 tis km ale pri 268 tis menený motor čo má za sebou 165tis nie
BMW 330 ix
kraken331
Přispěvovatel

Příspěvek od kraken331 »

rudy5 píše:stále sa tu hovorí o ľudoch čo stáčajú Km a zavádzajú ľudí a tu je toho jasný príklad , ked aj menim motor tak napíšem auto má 300 tis km ale pri 268 tis menený motor čo má za sebou 165tis nie
Lenze je rozdiel stocit aby niekoho zavadzal a stocit aby neostarsoval auto,co v tomto pripade hra podstatnu rolu.preco by malo mat auto milion kilometrov ked nema.tato debata nemala ani zacat byt admin vymazem to.toto bol cisty umysel poskodit predavajucemu meno.Detska rivalita.
PraseO1
Sběrač informací

Příspěvek od PraseO1 »

Třeba jsem to měl napsat, že kasa má 250 a motor 175, ale kolik takovejch aut u nás je a kolik lidí to přizná při prodeji?? Nechtěl jsem zastrašovat km, pro někoho je hranice nad 200tis rovna smrti auta, tak proč to pokoušet?? Na autě nejsou km vůbec znát, takový ty věci jako čepy atd. jsou spotřební zboží a na introši nejsou žádný známky unavenosti, vrzání apod. Jsou lidi co omrknou tech. stav auta a tím se řídí, pak je tu druhá skupina co se řídí dle tacho... Hold já měl smůlu a prasklo to..By mě zajímalo, kolik prodávaných aut má 100% historii :roll: Tady už to zkrátkla nemá cenu a ruším inzerci..děkuju za pobavení, některé názory mě opravdu rozesmály
O1 ASZ, EGR OFF, KAT OFF, HYBRID....
kraken331
Přispěvovatel

Příspěvek od kraken331 »

Neber si to k srdcu tie nazory,verim tomu ze to predas,je to fakt cukricek
PraseO1
Sběrač informací

Příspěvek od PraseO1 »

kraken331 píše:Neber si to k srdcu tie nazory,verim tomu ze to predas,je to fakt cukricek
Díky, já to beru sportovně. ;) 1000lidí,1000názorů... jen tu vznikl prostor na jejich výměnu (crazy)
O1 ASZ, EGR OFF, KAT OFF, HYBRID....
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

No ono je to jednoduché, jak by se na tu pravdu podíval potencionální kupující, FRS 3. majitel (během 6 let), po výměně motoru, po celolaku.... naprosto jasná a legitimní úvaha o tom, co to má za sebou 8)
Prostě nějakej pašák na tom rajtoval, až udělal motor... no a samozřejmě záhul nedostal pouze motor, ale i převody, podvozek,. celolak to má proto, protože to bylo omlácené ze všech stran... možná i přes boudu... a protože autobazary jsou plné zaručeně nebouraných aut s jasným původem a 120-170tkm na tachecu... tak by to bylo naprosto neprodejné...

... takže celkem chápu, že to chtěl zamlčet (noteeth)
GIV Variant TDi ???kW
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

kraken331 píše:Neber si to k srdcu tie nazory,verim tomu ze to predas,je to fakt cukricek
Ako môžeš povedať o autu ktoré ma celolak a menený motor cukríček ? (LOL)
BMW 330 ix
kraken331
Přispěvovatel

Příspěvek od kraken331 »

rudy5 píše:
Ako môžeš povedať o autu ktoré ma celolak a menený motor cukríček ? (LOL)
moj nazor,moje myslenie,vase predsudky
PetrRS
Sběrač informací

Příspěvek od PetrRS »

já nikdy s uživatelem DvorakTTTTT neměl problém...... Kupoval jsem pár věcí,naposled turbo a v pohodě vše super domluva :-)
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“