POMOC 2.5TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- servismam tomas
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
alebo mas preskocene rozvodyco moze s velkou pravdepodobnostou byt, ked bol burany skontroluj ich ked mas predok doleservismam tomas píše:resim podobny problem ma doma bouraneho superba 2.5 tdi 114 kw
nez vyndam motor chci to nastartovat ale nejde nejspis je to zavzdusnene a pise me to chybu signal otacek pro vstrik. cerpadlo 01376 co to je?nemam tam predek chladice atd ale to by vadit nemelo ne?
VW Multivan T5
- servismam tomas
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
kvuli téte chybě 1376 to měním auto normalně jezdilo....pak majitel jel do německa a tam to z ničeho nic umřelo..v německu v audi mu rekli cerpadlo k.o.servismam tomas píše:resim podobny problem ma doma bouraneho superba 2.5 tdi 114 kw
nez vyndam motor chci to nastartovat ale nejde nejspis je to zavzdusnene a pise me to chybu signal otacek pro vstrik. cerpadlo 01376 co to je?nemam tam predek chladice atd ale to by vadit nemelo ne?
audi je r.v.2002 čerpadlo je z auta které jezdilo ale ja osobně jsem ho nešlyšel běžet........ma stejny čislo i písmenokevino píše:aky je to rocnik to audi ? a nove cerpadlo ma dufam take iste cislo ako stare aj pismeno ! inak to nepojde samozrejme. napis este aky je to rok vyroby. a to nove cerpadlo je urcite dobre ? ja som zhanal cerpadlo 2 tyzdne a v garazi som mal 5 cerpadiel a vsetko zle. kazdy mi dal ze skus malo by byt dobrealebo skus mozno ti pojde
to bude ono pozmete kdo vitekevino píše:no od roku 2001 hore je potrebne prisposobit RJ cerpadla rj motoru, je to nieco ako immobilizer presny postup neviem. treba pozret v else
nafta uz je vsude.....po 10 vterinach auto na 2 sekundy chytne ......kdyz pripojim stare cerpadlo tak zablokovana jednotka jde vymazat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kdyz je tam to nove tak to nejde.........................jak to mam prizpusobit??????????????????????
díky díky
- servismam tomas
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Mal som podobny problem riadiacka na cerpadle ide vybrat aj ju prelozis ale cerpadlo ti nepojde sam som to skusal .Musi ist na stolicu aby to tam prisp.a nast. inak doma to nespravis ,Skus sa opytat majitela ci sa mu niekedy nerozblikala kontr.zhavenia. V mojom pripade sa to chlapikovy stalo asi 2x aj mu to zastalo zakazdym sme to odvdusnovali az kym to neslo .Ale po druhom raze chyba v cerpadle ktora sa nedala zmazat . Nepomohlo nic tak som kupil novu riadiacku v Bosch nepomohlo a cerpadlo som poslal do opravy stalo to dost ale start bol na "brnk"
Tak vyměň řídící jednotky na čerpadlej, musíš ale přepájet dráty k vstřik. ventilu, a k tomu druhýmu, myslím že to je na předvstřik. Nejdou z jednotky vykuchat. většinou je totiž v háji ten vstřkovací ventil, nebo řídící jednotka. V tvém případě to je asi opravdu nepřizpůsobený k sobě. Dělal jsem to na starších modelech a fungovalo to, a nic jsem nemusel přizpůsobovat.