(Octavia SLX)
Nejde zásuvka zapalovače
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejde zásuvka zapalovače
Nejde mi zásuvka zapalovače, najednou z ničeho nic. Pojistka je dobrá, proud jí prochází, to jsem zkoušel. Nevím, čím to může být (přes relé to asi zapojený není
). Osvětlení zásuvky svítí, ale nejde do ní proud. Pěkně mě to sere, protože to používám na nabíječky - navigaci a telefon. Díky
(Octavia SLX)
(Octavia SLX)
Octavia 66kW AGR, r.v.3/2000
-
sharik4x4
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Dveře u řidiče mají dětskou pojistku?Já myslel ,že ji mají jen zadní.Za volantem moc často děti nesedí.
.
Řekl bych že to bude v přívodu,měl jsem podobný problém a bylo to v pojiskovce.
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
Ty vole to snad není možný!!!!!!
. Opravdu to byla dětská pojistka, já myslel, že to funguje jen na zadní okna, to by mě opravdu nenapadlo, já rozebral i středovou konzoli s loketní opěrkou abych se dostal k tomu zapalovači, když jsem zjistil, že pojistkama to není. Cosby díííííky, ušetřil si mi spoustu práce

. Opravdu to byla dětská pojistka, já myslel, že to funguje jen na zadní okna, to by mě opravdu nenapadlo, já rozebral i středovou konzoli s loketní opěrkou abych se dostal k tomu zapalovači, když jsem zjistil, že pojistkama to není. Cosby díííííky, ušetřil si mi spoustu práce Octavia 66kW AGR, r.v.3/2000
Je to "dětská pojistka",aby děti nemohly používat zadní el.okna a nevím proč je to tak udělané,ale prostě přestane jít zapalovač,ale to myslím pouze u vozů bez loketní opěrky-ale to si nejsem jistsharik4x4 píše:Dveře u řidiče mají dětskou pojistku?Já myslel ,že ji mají jen zadní.Za volantem moc často děti nesedí..
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: