predehrev motoru....zima se blizi:-)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- mistrkutil
- Přispěvovatel
rozdiel medzi pouzitim ihly a tecka je niekde indevynecht píše:Na funkci to nemá vliv, ta jehla se tam dá tak , že nedosahuje nasamý dno a nevyjede ti všechnu naftu, když dáš Téčko tak vybufíkuješ nádž až do dna a pak se třeba už nerozjedeš . Starý Sharani maj Téčko , ty po r2001 už maj samost. vstup aby zbyla rezerva. Mám Sharana II a na něco to je na pr. , když stojím na prudším kopci tak už kolem třetiny nádrže netopímmir77 píše:Ahoj, poradte prosim nekdo, kdo ma vhled do problematiky webasta. Davam Webasto E do Octavie I 1.9 TDI 81 kW. Jakej je rozdil mezi jehlou do nadrze a teckem? Pan, co mi to bude delat, ze staci tecko, ale nerad bych neco prosralDiky za rady

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

predehrev
To s tím čerpadlem je taky pravda, ale to vypínání záleží na typu a zapojení bufíka a jsou lidi co v tom chrápou celou noc a to už jsou nějaký 3-4 litry.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Sharan 215/460, Octavia 190/460
Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Díky za info
Už mám namontováno. Vše funguje dobře
Tak snad poslední dotaz k tomuhle tématu
Jak moc to cucá altík za jízdy? Doma mám garáž, když si to pustim pak po ránu až s nastartovanym motorem, na volnoběh to altík stíhá?
Thermo Top E 4,2 kW, Octavia 1.9 TDI 81 kW.

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
zere to menej nez jedna H4ka alebo H3kamir77 píše:Díky za infoUž mám namontováno. Vše funguje dobře
Tak snad poslední dotaz k tomuhle tématu
Jak moc to cucá altík za jízdy? Doma mám garáž, když si to pustim pak po ránu až s nastartovanym motorem, na volnoběh to altík stíhá?

OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 

Re: predehrev
jo, ale bezne webasta (TTC/Z,TTE..) maju interny limit asi 60minut a potom sa same tipnu, da sa to sice obist ale pri beznej prevadzke nievynecht píše:To s tím čerpadlem je taky pravda, ale to vypínání záleží na typu a zapojení bufíka a jsou lidi co v tom chrápou celou noc a to už jsou nějaký 3-4 litry.

jo, jo, běží tam oběhový čerpadlotomiisp píše:zere to menej nez jedna H4ka alebo H3kav rozmezi 25 az 40W podla toho ci mas a bezi aj obehove cerpadlo

Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti:
jasne ze utiahnemir77 píše:jo, jo, běží tam oběhový čerpadlotomiisp píše:zere to menej nez jedna H4ka alebo H3kav rozmezi 25 az 40W podla toho ci mas a bezi aj obehove cerpadlo
takže, altík to utáhne? nejsem zrovna přes elektriku, tak netuším, co a jak
)