vykasli sa na to a nechaj si to pre seba. je tvoj ca a skusenosti. ja som to uz zistil a preto uz ani sem neprispievam.nema to zmysel.HanZ píše:jo, hackni to, nic na tom není...a přesně votom to je!! Pro takovýhle lidi nemá smysl cokoliv dělat...průser je, že statisticky je takovejhle čecháčků (v tvém případě čechoslováčků (aby ses neurazil slováčků)) většina...
VIS 3 cz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
presne tieto reakcie som cakal. dakujem si jeden z mnoha..... opat ma to utvrdzuje v tom ze som spravil dobre.....Super píše:tak si to zober zo sebou do hrobu, myslel som ze sme tu partia ludi , ktora chce si navzajom pomoct a poradit si , dufam ze tu taky este su . To len tak mimo temu pre nas blbsich.

No a na co bys ho tam asi chtěl?? Stačí si otevřít seznam jednotek a nakonfigurovat si LongCoding přímo zaškrtáváním...na co externí program, když už je to přímo ve VCDS už od verze 8?
jinak nemotat autocomsoft s.r.o (VIS) s rosstech (VCDS) dohromady...
LCode(autocomsoft) a jiné kraviny od ostatních se již nevyvíjí proto, že je to přímo začleněno do VCDS
jinak nemotat autocomsoft s.r.o (VIS) s rosstech (VCDS) dohromady...
LCode(autocomsoft) a jiné kraviny od ostatních se již nevyvíjí proto, že je to přímo začleněno do VCDS

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

HanZ ja ich chapem autocomsoft chce CC a VIS predat ako prislusenstvo ale ich update stoji za h... raz za rok sa zmozu na update aj to su minimalne rok pozadu. Sefovi som kodoval GOLF 6 jednotku pre led zadne svetla a novu bluetooth jednotku nielen pre RSAP ale aj pre Iphone 4 a bez manualu z nemeckych for ako nakodovat by som si neskrtol.
Nema niekto VIS 4.0 na stiahnutie
Nemate niekto VIS 4.0 na stiahnutie.
Ďakujem
Ďakujem
Re: Nema niekto VIS 4.0 na stiahnutie

Naposledy upravil(a) SAMI dne 10 led 2012, 21:01, celkem upraveno 2 x.
http://www.autodiagnostika.jantolak.sk/ ... D-vw%29,84 aktualizacie zadarmo!