Bezpecnostni sroub

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

mottom
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Bezpecnostni sroub

Příspěvek od mottom »

Nevali se doma nekomu adapetr na tydle srouby? Popripade kde by se dal sehnat nebo nejaky napady.. Potrebuju nasadit zimaky. :) Diky

Obrázek
Obrázek
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Je tolik typů, že to je problém..Vem kulatinu stejného prúměru a dej mu ránu,uvolní se a pak půjde ven...Dokonce jsem to jednou musel navařovat a pak jsem klíč našel zapadlý pod sedačkou... :)
nepropadat panice...
boobika
Aktivista

Příspěvek od boobika »

není to origo škodováckej bezpečák?

pokud jo, tak jich je snad jen 10 nebo 11 a v servise mají všechny na vyzkoušení, případně objednají za cca 200kč
fx99
Přispěvovatel

Příspěvek od fx99 »

:D hele zdar ja mam ten samej na supovi ,takže je to škodovackej bezpečak :)
jear ewing
Přispěvovatel

Příspěvek od jear ewing »

jericho-3 píše:Je tolik typů, že to je problém..Vem kulatinu stejného prúměru a dej mu ránu,uvolní se a pak půjde ven...Dokonce jsem to jednou musel navařovat a pak jsem klíč našel zapadlý pod sedačkou... :)
OT
To je opravdu rada nad zlato (crazy) , k tobě budu jezdit na servis, šroub povolíš ale poškodíš lité kolo, minimálně ho bude lakovat, jestli jsis všiml 100% nemá UAZE ale koncern VW!!!
P.s. ve škodovce prodávají náhradní adaptéry, je jich kolem 10, dostaneš šroub, 2.x adaptér cena asi 250,-Kč vč DPH myslím, že to není taková částka..
Subaru Forester 2.0D-nemá rád zimu-už je zablaťbůh v praku!
rehak6co
Přispěvovatel
Odpovědi: 1

Příspěvek od rehak6co »

Určitě do škodovky, pěkně popros a oni ti prodaj ten správnej nástavec akorát že číslo je jen na nástavci takže se bude muset zkoušet.
Jednou sme je odvrtávali na BMW a celý dopoledne sme se střídali čtyři lidi o vrtačku (rofl)
....320cd
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A proč bych ho měl poškodit..? Zatím se mi to ještě nestalo a navařoval jsem u svého motýlka, který je stejně v zenitu a přesto se mu nic nestalo, když nejsi kopyto, nic nezkurvíš..Ale jestli existuje půjčovna bezp. šroubů, nevím proč je vyrábějí...
nepropadat panice...
OťasTDi
Aktivista

Příspěvek od OťasTDi »

jericho-3 píše:A proč bych ho měl poškodit..? Zatím se mi to ještě nestalo a navařoval jsem u svého motýlka, který je stejně v zenitu a přesto se mu nic nestalo, když nejsi kopyto, nic nezkurvíš..Ale jestli existuje půjčovna bezp. šroubů, nevím proč je vyrábějí...
je to origo škodovácký.na fábii jsem měl ten samý ale stržený ten tisícihran.jak píše jericho - navařit céóčkem dlouhý obyčejný šroub na kolo a pak povolit a koupin nový bezpečáky...kolem místa vaření jsem akorát přidržoval mokrý hadr a elektroně se nic nestalo.chce to něškoho kdo umí se svářečkou
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
kibi
Aktivista

Příspěvek od kibi »

jak píšou ostatní, je to škodováckej = do autorizáku škodovky, vybrat ten správnej nástavec a cca za 250,- 2 ks náhradních nástavců + 1 bezpečák ;)
FI combi 1.9TDi ATD + domorobo vylepšováky :D
koco
Aktivista

Příspěvek od koco »

naraz tam kúsok gulatiny a daj jej tak 20 rán poriadnym kladivom kolmo na tú skrutku, tým vyklapeš tú dosadaciu plochu a skrutka povolí, potom tú gulatinu v strede nahrej zohni do Lka, nasat trubku a pojde von.
AUDI A4 Avant TDI, AFN, 764, 11mm, 1749VA, jednohmota HDS, egrOFF, katOFF, soft, 288/245
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

jear ewing píše:
jericho-3 píše:Je tolik typů, že to je problém..Vem kulatinu stejného prúměru a dej mu ránu,uvolní se a pak půjde ven...Dokonce jsem to jednou musel navařovat a pak jsem klíč našel zapadlý pod sedačkou... :)
OT
To je opravdu rada nad zlato (crazy) , k tobě budu jezdit na servis, šroub povolíš ale poškodíš lité kolo, minimálně ho bude lakovat, jestli jsis všiml 100% nemá UAZE ale koncern VW!!!
P.s. ve škodovce prodávají náhradní adaptéry, je jich kolem 10, dostaneš šroub, 2.x adaptér cena asi 250,-Kč vč DPH myslím, že to není taková částka..
Kamaráde, když víš prd, tak nic nepiš. V krajním případě se to dělá jak píše jericho-3.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
audi80
Přispěvovatel

Příspěvek od audi80 »

Cau.ja to delam tam ze vezmu trubku narazim na sroub a zavarim zevnitr elektrodou.rafku se nic nestane a jak se to ohreje tak to povolim sikovkama a je to.tisickrat overeno.
Audi 80 1Z uz neni , teď audi 100/c4 2.8 v6 175 ps a quattro:-)a další přírustek moje oblíbená Audi A6 C4 2.5 TDi R5 6kvalt,170 PS a 340 Nm, 6,7 l/100km
jear ewing
Přispěvovatel

dhfool píše:
jear ewing píše:
OT
Kamaráde, když víš prd, tak nic nepiš. V krajním případě se to dělá jak píše jericho-3.
Ty jsi kundihnát, na co budu něco navařovat, když koupím nádstavec za 250,-Kč a povolím to za 5.s.

P.s.foto k profilu je k tobě přesné a výstižné!

Cype
jear ewing
Přispěvovatel

Pro méně inteligetní typy, na autě má originální bezpečnostní šroub VW, tak na co radíte vařít šrouby, kulatinu atp.

Stačí si zajít do VW a oni mají na dílně celou sadu bezpečnostních šroubů, zkusí ten správný a objednají ho..
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

jear ewing píše:Pro méně inteligetní typy, na autě má originální bezpečnostní šroub VW, tak na co radíte vařít šrouby, kulatinu atp.

Stačí si zajít do VW a oni mají na dílně celou sadu bezpečnostních šroubů, zkusí ten správný a objednají ho..
Ááááá.Píše hned teď v neděli,to maj ty autorizovaný dílny na výměnu věcí zavřeno.Tak mu radí,jak na to v neděli. :woot:
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“