Diky
 Diky

Moderátoři: šulda, Moderátoři
 Diky
 Diky

OTjericho-3 píše:Je tolik typů, že to je problém..Vem kulatinu stejného prúměru a dej mu ránu,uvolní se a pak půjde ven...Dokonce jsem to jednou musel navařovat a pak jsem klíč našel zapadlý pod sedačkou...
 , k tobě budu jezdit na servis, šroub povolíš ale poškodíš lité kolo, minimálně ho bude lakovat, jestli jsis všiml 100% nemá UAZE ale  koncern VW!!!
 , k tobě budu jezdit na servis, šroub povolíš ale poškodíš lité kolo, minimálně ho bude lakovat, jestli jsis všiml 100% nemá UAZE ale  koncern VW!!!je to origo škodovácký.na fábii jsem měl ten samý ale stržený ten tisícihran.jak píše jericho - navařit céóčkem dlouhý obyčejný šroub na kolo a pak povolit a koupin nový bezpečáky...kolem místa vaření jsem akorát přidržoval mokrý hadr a elektroně se nic nestalo.chce to něškoho kdo umí se svářečkoujericho-3 píše:A proč bych ho měl poškodit..? Zatím se mi to ještě nestalo a navařoval jsem u svého motýlka, který je stejně v zenitu a přesto se mu nic nestalo, když nejsi kopyto, nic nezkurvíš..Ale jestli existuje půjčovna bezp. šroubů, nevím proč je vyrábějí...
Kamaráde, když víš prd, tak nic nepiš. V krajním případě se to dělá jak píše jericho-3.jear ewing píše:OTjericho-3 píše:Je tolik typů, že to je problém..Vem kulatinu stejného prúměru a dej mu ránu,uvolní se a pak půjde ven...Dokonce jsem to jednou musel navařovat a pak jsem klíč našel zapadlý pod sedačkou...
To je opravdu rada nad zlato, k tobě budu jezdit na servis, šroub povolíš ale poškodíš lité kolo, minimálně ho bude lakovat, jestli jsis všiml 100% nemá UAZE ale koncern VW!!!
P.s. ve škodovce prodávají náhradní adaptéry, je jich kolem 10, dostaneš šroub, 2.x adaptér cena asi 250,-Kč vč DPH myslím, že to není taková částka..
Ty jsi kundihnát, na co budu něco navařovat, když koupím nádstavec za 250,-Kč a povolím to za 5.s.dhfool píše:Kamaráde, když víš prd, tak nic nepiš. V krajním případě se to dělá jak píše jericho-3.jear ewing píše:OTjericho-3 píše:Je tolik typů, že to je problém..Vem kulatinu stejného prúměru a dej mu ránu,uvolní se a pak půjde ven...Dokonce jsem to jednou musel navařovat a pak jsem klíč našel zapadlý pod sedačkou...
To je opravdu rada nad zlato, k tobě budu jezdit na servis, šroub povolíš ale poškodíš lité kolo, minimálně ho bude lakovat, jestli jsis všiml 100% nemá UAZE ale koncern VW!!!
P.s. ve škodovce prodávají náhradní adaptéry, je jich kolem 10, dostaneš šroub, 2.x adaptér cena asi 250,-Kč vč DPH myslím, že to není taková částka..
Ááááá.Píše hned teď v neděli,to maj ty autorizovaný dílny na výměnu věcí zavřeno.Tak mu radí,jak na to v neděli.jear ewing píše:Pro méně inteligetní typy, na autě má originální bezpečnostní šroub VW, tak na co radíte vařít šrouby, kulatinu atp.
Stačí si zajít do VW a oni mají na dílně celou sadu bezpečnostních šroubů, zkusí ten správný a objednají ho..