Jaké turbo ?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Lubas
Nováček
Odpovědi: 0

Jaké turbo ?

Příspěvek od Lubas »

Zdar, mám Pašíka 1.9 TDi PD 85 Kw, typ motoru ATJ. Je čipnutej na 150 koníků. Mám ale problémy s turbem, v létě mi jedno odešlo, tak jsem ho vyměnil, ale teď to nové při rozběhu kvílí jak siréna od sanitky. Turbo je Garetti VNT15, dá se sem napasovat jiné ?
Naldo
Přispěvovatel

Příspěvek od Naldo »

Jaké turbo tam dát to ti neporadím, ale co se týče hlučnosti(pískání) tak to mám taky a zatím bez problémů i když to řve jak sanitka jak říkáš.
Octavia Combi 1.9 TDI 81kW, AHF
Fantik
Aktivista

Příspěvek od Fantik »

Jde tam turbo z PD 96kW Garett Gt 1749VA, jediná úprava je výměna hadice z kompresorové části turba.
mvolesko
Aktivista

Re: Jaké turbo ?

Příspěvek od mvolesko »

Lubas píše:Zdar, mám Pašíka 1.9 TDi PD 85 Kw, typ motoru ATJ. Je čipnutej na 150 koníků. Mám ale problémy s turbem, v létě mi jedno odešlo, tak jsem ho vyměnil, ale teď to nové při rozběhu kvílí jak siréna od sanitky. Turbo je Garetti VNT15, dá se sem napasovat jiné ?
jo jde tam GT1749VA je to ze 130TDI PD, to ti vydrží, musí se jen předělat (nebo koupit origo) hadice co vede z turba do trubky co vede pod nárazníkem

hmm než jsem to dopsal tak byl fantik rychlejší 8)
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“