Seat ibiza nejde radit

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
enemy
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Seat ibiza nejde radit

Příspěvek od enemy »

Nazdar
Mam problem zo zaradenim dvojky najprv len vypadavala a teraz ked ju zaradim tak len zrapocu zuby ale semtam ju este zaradim tak sa chcem spytat na co sa mam zamerat s prevodovkou nemam ziadne skusenosti
(mozno to tu kdesi je ale nemam moc casu byt na nete tak sa nehnevajte )
(seat ibiza 1,9tdi 81kw afn )
Dik
Seat ibiza 1,9 Tdi AFN rok vyroby 98
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

jen na 2 ?
jinak bych doporucil vymenu kapaliny ve spojce,novy olej do prevodovky a seridit tahla razeni.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
slovacek.milos
Aktivista

Re: Seat ibiza nejde radit

Příspěvek od slovacek.milos »

sa chcem spytat na co sa mam zamerat s prevodovkou

zaměř se na druhou převodovku miloš
marena tdi
Aktivista

enemy
slovacek.milos píše:sa chcem spytat na co sa mam zamerat s prevodovkou

ma ibizu a tak tech prevodovek moc neni.pokud nepomuze to co jsem ti psal tak bohuzel ti nic jineho nepomuze nez ji vymenit.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
slovacek.milos
Aktivista

marena tdi píše:enemy
slovacek.milos píše:sa chcem spytat na co sa mam zamerat s prevodovkou

ma ibizu a tak tech prevodovek moc neni.pokud nepomuze to co jsem ti psal tak bohuzel ti nic jineho nepomuze nez ji vymenit.
nechce se mi to hledat ibizu jsem dělal někdy před rokem a nevšiml jsem si že by táhla byly štelovací,

samoška podívat se na ně jak to řadí, nedávno jsem přehazoval motor na TDi a tam škrtala tuším trojka nebo dvojka , dal jsem druhou lamelu ptotože ten střed byl vyhrkaný a řadilo to jak pohádka, tak to dělala vadná lamela, nebo vzhledem ke stáří převovodovky přispívala k tomuto jevu ;)
enemy
Přispěvovatel

Příspěvek od enemy »

no robi to len dvojka ostatne idu uplne normalne ...... olej v prevodovke som menil asi pred rokom ......a kapalina v spojke to mi nic nevravi .......este som rozmyslal ci sa daju kupit tie srandy na vrchu prevodovky kde su upevnene tiahla lebo miestami je to uz dost vylogane...
marena tdi
Aktivista

enemy píše:no robi to len dvojka ostatne idu uplne normalne ...... olej v prevodovke som menil asi pred rokom ......a kapalina v spojke to mi nic nevravi .......este som rozmyslal ci sa daju kupit tie srandy na vrchu prevodovky kde su upevnene tiahla lebo miestami je to uz dost vylogane...
tak to te ta prevodovka asi nemine. :(
enemy
Přispěvovatel

Příspěvek od enemy »

No toho sa aj ja obavam ze asi to inak ani nedopadne ako cela druha prevodovka.......
gabo00000
Aktivista

Příspěvek od gabo00000 »

blbo sa preraduje alebo blbo sa podraduje? a ked ju zaradis tak ide cez zuby ale sadne si nakoniec hej? alebo nepocut rupnut zuby? len ide tazko?
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
enemy
Přispěvovatel

Příspěvek od enemy »

Najprv asi tyzden mi robilo to ze ked som zaradil a pustil som paku tak ta rychlost vypadla naspat do neutralu .....tak som tam potom vzdy tu paku podrzal az kym som uplne nepustil spojku ......islo to v pohode len teraz zatlacim spojku normalne tam dam zlahka dvojku a ked zacnem pustat spujku tak len zrapocu zuby ?????? zly synchron ????ale keby bol zly synchron nerobilo by to problemi pri pohybe radiacej paky do dvojky ????
Dik
gabo00000
Aktivista

Příspěvek od gabo00000 »

to si asi len nesadne dnu poriadne ta rychlost...najskôr asi len treba dostelovat lanka alebo take nieco...keby to bol synchron tak nevies podradzovat respektive pocas radenia by to slo cez zuby az dovtedy kym by neskocila rychlost ale potom by uz nevypadavala...
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
slovacek.milos
Aktivista

enemy píše:no robi to len dvojka ostatne idu uplne normalne ...... olej v prevodovke som menil asi pred rokom ......a kapalina v spojke to mi nic nevravi .......este som rozmyslal ci sa daju kupit tie srandy na vrchu prevodovky kde su upevnene tiahla lebo miestami je to uz dost vylogane...

si někoho najdi kdo tomu rozumí podívá se na zvedáku když zařadíš dvojku jestli jsi ji zařadil nebo jde dorazit v čem je problém, pokud v táhlech koupí se v autorizáku na objednávku, vymnění a vůle vymezí,

musí se pracovat rozmýšlat o srandách nepomůže miloš ;)
enemy
Přispěvovatel

Příspěvek od enemy »

No tak nakoniec to synchronom nebude ....uz tam nejde dat nic paka len tak volne beha ...v najblizsom case to rozoberam
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“