s haldexom nestrasBugs.Bunny píše:Ted mě napadlo, že na tvé audi ti chybí haldex.tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable....To je snad jediné co tvoje auto postrádá.
ASR 4motion
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
tuším,že příčný a rotační senzor je u volantového sloupku na společném držáku a podélný je za kastlíkem na pravém sloupku.....u 4x4tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable aj pre FWD a AWD....
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun
no smoke,no fun
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Ty nedáš pokoj. Příští rok budePPD 125kw, DSG, pádla pod volantem...........tomiisp píše:s haldexom nestrasBugs.Bunny píše:Ted mě napadlo, že na tvé audi ti chybí haldex.tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable....To je snad jediné co tvoje auto postrádá.
ale torsen je uz pomaly nachystany na montaz na jar
pozeral som Mk60 >2001..starsie mozno inakjajic píše:tuším,že příčný a rotační senzor je u volantového sloupku na společném držáku a podélný je za kastlíkem na pravém sloupku.....u 4x4tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable aj pre FWD a AWD....
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
PPD ani ve snuBugs.Bunny píše:Ty nedáš pokoj. Příští rok budePPD 125kw, DSG, pádla pod volantem...........tomiisp píše:s haldexom nestrasBugs.Bunny píše:Ted mě napadlo, že na tvé audi ti chybí haldex.To je snad jediné co tvoje auto postrádá.
ale torsen je uz pomaly nachystany na montaz na jar
. Sorry za OT , špionáž bude pokračovat někdy po mailu.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
O ESP si to před časem psal podobně. Trochu věcí na tvoje budoucí čtyřkolové auto bych našel. Máš to v mailu.tomiisp píše:PPD ani ve snuBugs.Bunny píše:Ty nedáš pokoj. Příští rok budePPD 125kw, DSG, pádla pod volantem...........tomiisp píše: s haldexom nestrasale torsen je uz pomaly nachystany na montaz na jar
. Sorry za OT , špionáž bude pokračovat někdy po mailu.
ale hybrid je uz na ceste
DSG taky ne, ale 6q z 2.5 jo
Asi by bylo dobré kdyby se tu objevil někdo kdo s jistotou ví jak je to se snímači ESP u čtyřkoly. To mě dost zajímá a nikde to nemůžu vygooglit.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
heh, hadat sa nebudem, ,,priecne,, ABS nie su moja parketa
ale hento na mna kopla Elsa pre rok 2001-2002, Octavia 4x4...ale i Elsa sem tam keca
(inak aj v tej scheme je typo - G251 je tam ako lateral a ma byt ako longitunidal)
Re: ASR 4motion
na palubce neníslovacek.milos píše:máš asr a nemáš tlačítko na palubce jo?vendys16 píše:Zdravím měl bych dotaz,jaktože u pašíku b5,5 1,9TDI 4motion nejde vypnout ASR a u některych ano? podle mého se to davalo k příplatkové vybavě. Díky