ASR 4motion

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

tomiisp
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomiisp »

Bugs.Bunny píše:
tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable....
Ted mě napadlo, že na tvé audi ti chybí haldex. (noteeth) To je snad jediné co tvoje auto postrádá. (noteeth)
s haldexom nestras :) ale torsen je uz pomaly nachystany na montaz na jar (noteeth)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable aj pre FWD a AWD....
tuším,že příčný a rotační senzor je u volantového sloupku na společném držáku a podélný je za kastlíkem na pravém sloupku.....u 4x4
OI 4x4 TDI, 127kW ,VB,AL,312/256ATD;-)
no smoke,no fun ;-)
Bugs.Bunny
Aktivista

Příspěvek od Bugs.Bunny »

tomiisp píše:
Bugs.Bunny píše:
tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable....
Ted mě napadlo, že na tvé audi ti chybí haldex. (noteeth) To je snad jediné co tvoje auto postrádá. (noteeth)
s haldexom nestras :) ale torsen je uz pomaly nachystany na montaz na jar (noteeth)
Ty nedáš pokoj. Příští rok budePPD 125kw, DSG, pádla pod volantem...........(noteeth) . Sorry za OT , špionáž bude pokračovat někdy po mailu. :D
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... light=bugs

----------------777 32 60 32----------------
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

jajic píše:
tomiisp píše:Elsa mi na Mk60 tvrdi ze je to jeden ,,obal,, v ktorom su bud 2(FWD) alebo 3(AWD) sensory (priecne,pozdlzne a rotacia) a je to prepoje vzdy s RJ cez 4 kable aj pre FWD a AWD....
tuším,že příčný a rotační senzor je u volantového sloupku na společném držáku a podélný je za kastlíkem na pravém sloupku.....u 4x4
pozeral som Mk60 >2001..starsie mozno inak :)
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik ;)
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

Bugs.Bunny píše:
tomiisp píše:
Bugs.Bunny píše:Ted mě napadlo, že na tvé audi ti chybí haldex. (noteeth) To je snad jediné co tvoje auto postrádá. (noteeth)
Ty nedáš pokoj. Příští rok budePPD 125kw, DSG, pádla pod volantem...........(noteeth) . Sorry za OT , špionáž bude pokračovat někdy po mailu. :D
PPD ani ve snu :) ale hybrid je uz na ceste :D DSG taky ne, ale 6q z 2.5 jo :)
Bugs.Bunny
Aktivista

tomiisp píše:
Bugs.Bunny píše:
tomiisp píše: s haldexom nestras :) ale torsen je uz pomaly nachystany na montaz na jar (noteeth)
PPD ani ve snu :) ale hybrid je uz na ceste :D DSG taky ne, ale 6q z 2.5 jo :)
O ESP si to před časem psal podobně. Trochu věcí na tvoje budoucí čtyřkolové auto bych našel. Máš to v mailu.

Asi by bylo dobré kdyby se tu objevil někdo kdo s jistotou ví jak je to se snímači ESP u čtyřkoly. To mě dost zajímá a nikde to nemůžu vygooglit.

jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
no smoke,no fun ;-)
Bugs.Bunny
Aktivista

jajic píše:Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

Přesně tak jak jsi to napsal
jajic píše:tuším,že příčný a rotační senzor je u volantového sloupku na společném držáku a podélný je za kastlíkem na pravém sloupku.....u 4x4

tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

jajic: aky je to rok ?
ja mam na MK60 od novembra 2001 vyssie toto :

Obrázek
n.ovcak
Přispěvovatel

Příspěvek od n.ovcak »

je to 2001, ale někde jsem četl, že čtyřkoly, které neměli ESP byly automaticky MK20...
jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

od model.roku 2002
no smoke,no fun ;-)
tomiisp
Aktivista

Příspěvek od tomiisp »

heh, hadat sa nebudem, ,,priecne,, ABS nie su moja parketa :) ale hento na mna kopla Elsa pre rok 2001-2002, Octavia 4x4...ale i Elsa sem tam keca :) (inak aj v tej scheme je typo - G251 je tam ako lateral a ma byt ako longitunidal)
jajic
Přispěvovatel

Příspěvek od jajic »

n.ovcak píše:je to 2001, ale někde jsem četl, že čtyřkoly, které neměli ESP byly automaticky MK20...
nevím,ale mám 4x4 r.v.2001(MR2002) a mám mark60 bez ESP
no smoke,no fun ;-)
vendys16
Nováček

Re: ASR 4motion

Příspěvek od vendys16 »

slovacek.milos píše:
vendys16 píše:Zdravím měl bych dotaz,jaktože u pašíku b5,5 1,9TDI 4motion nejde vypnout ASR a u některych ano? podle mého se to davalo k příplatkové vybavě. Díky
máš asr a nemáš tlačítko na palubce jo?
na palubce není ;)
vendys16
Nováček

Příspěvek od vendys16 »

n.ovcak píše:je to 2001, ale někde jsem četl, že čtyřkoly, které neměli ESP byly automaticky MK20...
to znamená? že to má nebo nemá?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“