katalizátor ARL

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

1pavel
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od 1pavel »

Golf-GT píše:
1pavel píše:všiměte si na fotce průměru trubky za turbem je z 50 na 60 a není tam tak ostré koleno za turbem , to je jeden důvod proč jsem to dělal celí , druhý je jak už bylo zmiňováno aby to šlo dát zpět třeba při stk nebo případným prodeji
to je o tolik znát? koleno a z 50 na 60? když jsem koukal na svody z AHF, tak výstupní je snad -+40?
o kolik ti to neřeknu tohle bylo jedno z více úprav co jsem dělal naráz včetně turba
A5 3.0 TDI 210 KW pracovní
škoda 120 L zábava
G7 GTD
zorg
Sběrač informací

sportkat

Příspěvek od zorg »

Nevíte někdo o fakt dobrym sportovnim katalyzátoru (~EURO3)? Fakt nechci jako čuně jezdit bez něj. U sportovního má být až 4x větší propustnost, to mi přijde jako nejlepší řešení.
Golf-GT
Přispěvovatel

Re: sportkat

Příspěvek od Golf-GT »

zorg píše:Nevíte někdo o fakt dobrym sportovnim katalyzátoru (~EURO3)? Fakt nechci jako čuně jezdit bez něj. U sportovního má být až 4x větší propustnost, to mi přijde jako nejlepší řešení.
prase? (hm) no to snad ne
než sem katalysator vyhodil tak to tak divně hnusně smrdělo, když sem ráno nastartoval tam sem v autě nemohl ani vydržet. včera jsem ho vyřezal a dal jsem tam trubku a necejtím skoro nic prostě luxus :) a to se říká že to smrdí bez něj :o
110KW 4motion
Nováček

Příspěvek od 110KW 4motion »

vydělal jsem kat na boře 110KW. změna spíše nulová ve výkonu nebo nějakém tahu. ale hlavně to začalo smrdět jak avia z roku 75..... katastrofa. asi bych to už neudělal. a to se nebavím o tom, jak začalo být slyšet turbo, siréna hadra...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Dej to zpátky, podle mě kat není na škodu, spíš bych dal pryč egr aby se motor nedávil vlastníma sračkama.
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

taky myslím... já ho tam tedy v klidu nechám :)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“