huhu1235 píše:Tak som dnes otestoval otvaracie tlaky, obratil som podlozky a ako som predpokladal vsetky vstrekovace mali tlaky predvstreku 190 bar (predtym mali okolo 170 bar), hlavny vstrek som z casovych dovodov neskusal, ale urcite skusim, akurat zhanam jeden vstrekovac na testovanie. Takze ak budem mat nove poznatky, rad sa podelim. Mimochodom bobG3 dakujem za radu.
Po výměně seriových trysek za F.B. Sprint520 jsem na jednom ze vstřiků naměřil 170bar, zkusil jsem tedy otočit malou silnou podložku, přenášející zdvih na velkou pružinu, ale bez požadovaného efektu.
Tak jsem vložil 0,1mm podložku za menší pružinu (vyrobeno z měrky), úplně poslední článek sestavy a tlak poskočil na požadovaných 190bar

.
Podložka o síle O,05mm udělá 10bar. V Bosch servise v Brně mi sdělili, že nabízí výměnu trysek, ale prej dál na vstřiku nic neseřizují, navíc žádné náhradní díly do vstřiků neprodávají

.
PAS Zábřeh seřizuje otevírací tlak a hlavní je prej vždycky OK, bez nutnosti jakékoliv korekce. Navíc jim aktuálně nefachčí mašina na měření hlavního tlaku.