Passat prevodovka
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- estefan007
- Sběrač informací
Passat prevodovka
Čafte chlapi, potrebujem poradiť ohľadom zvukov z mojej prevodovky 6q na passate 96kw r.v.02. V poslednej dobe ako klesli teploty na cca -10, mi z prevodovky pri zaradenom 5 stupni vychádzajú šuchotavé zvuky podobné ako keď pri jazde zatlačíte bez vyšliapnutia spojky na páku. pri ostatných stupňoch to nerobí a aj radenie je s celka ľahké. Čím to môže byť ? Je to len tou zimou a nezohriatym olejom v prevodovke ,alebo sa niečo sere. Je pravda že do práce to mám cca 15 km po diaľnici a to sa mi v tejto zime ani motor poriadne nezohreje, takže neviem. Ďakujem
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason
- estefan007
- Sběrač informací
no u 6q odchází ložisko na konci hřídele na 6ku ti to nedělá?? zážíná to od 4ky pětka a 6ka hučí nej!!
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
- estefan007
- Sběrač informací
Na 6-ku to nerobí, v momente ako preradím zvuk prestane. Čo sa týka zahriatia mám pocit že je to trošku lepšie i keď neviem presne koľko trvá prevodovke kým sa zohreje a ako som už písal do práce to mám cca 15 km a to asi nieje na dostatočné zahriatie.
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason