Mráz přichází z Kremlu

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lucky.jack
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od lucky.jack »

karel4 píše:To je prd,podívejte se na odkaz
http://czech.wunderground.com/global/st ... 24266.html
Tam zamrzá i Vodka,Ti naši miláčci by ani neškytli.
Ochlazování větrem -66 °C... to už si Rusáci berou dlouhý kalhoty a mikinu.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?! :o

Existuje nejake preventivni osetreni stycnych stran (guma <-> dvere), ktere by tomu dokazalo zabranit?

Predem diky za info.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

Forest píše:Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?! :o

Existuje nejake preventivni osetreni stycnych stran (guma <-> dvere), ktere by tomu dokazalo zabranit?

Predem diky za info.
je na to pripravok zn. cinol...je to nadobka s hubkou..a dnu myslim nieco ako silikonovy olej... ;)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Na noc ostala oja Octa vonku. Rano sadnem do auta na maxiDOTe -5C zhavila das 10s start a tolko co "chytla" hned skapala. Druhy pokus naskocila asi 5s kotkodakala na 2/3 valce a potom uz bezala hladko na vsetky 4. Ta do pici aj stakym chujovim motorom. Ducato stara vyhonena sunka nikdy v garazi nebolo baterka taka ze ledvo svieti lampicka dotknem sa klucika a bezi krasne na vsetky 4 (hm)
brankar30
Aktivista

Příspěvek od brankar30 »

TDI tech píše:Na noc ostala oja Octa vonku. Rano sadnem do auta na maxiDOTe -5C zhavila das 10s start a tolko co "chytla" hned skapala. Druhy pokus naskocila asi 5s kotkodakala na 2/3 valce a potom uz bezala hladko na vsetky 4. Ta do pici aj stakym chujovim motorom. Ducato stara vyhonena sunka nikdy v garazi nebolo baterka taka ze ledvo svieti lampicka dotknem sa klucika a bezi krasne na vsetky 4 (hm)
no co..si ju rozmaznal..a ona si zvykla na teply gazaz... (noteeth) (rofl)
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Ako neriesim to. To nieje tak ze som nemohol nastartovat, alebo nenastartoval. Ona chytla hned ale asi 5s kotkodakala jak avia. A to ma len nejakych 200.000km a luxusny servis. Tak som od nej cakal vacsiu ochotu :roll:
turbo kamna power
Aktivista

Příspěvek od turbo kamna power »

Forest píše:Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?! :o

Predem diky za info.
stačí potřít tu gumu trochou vazelíny
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Dekuji za ohlasy. Priznam se, uvazoval jsem nad tim, nicmene nebyl jsem si az tak jist ... vy jste mi to potvrdili, takze vim, ze "tudy cesta vede" ;)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

Predem diky za info.
primo proti primrzani a zaroven oziveni se pouziva smes silikonoveho oleje a glycerinu - prodava se rovnou namichany k tomuto ucelu , ale pamatuju , ze kdysi zamlada jsme pouzivali i obycejny voskovy svicky :)
Drag Power
karel4
Aktivista

Příspěvek od karel4 »

karel4 píše:To je prd,podívejte se na odkaz
http://czech.wunderground.com/global/st ... 24266.html
Tam zamrzá i Vodka,Ti naši miláčci by ani neškytli.
Už ani to rusko není co bývalo,teplota i tam jde nahoru.
Zítrá jen -55 a bude oteplení! (crazy)
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Na internetu si vtipálci udělali vlastní stupnici, co který národ v zimě vydrží...

* +18 °C: Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky.

* +2 °C: Italská auta nejdou nastartovat.

* -1 °C: Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo.

* -10 °C: Francouzská auta přestávají startovat.

* -12 °C: Čeští politici začínají mluvit o bezdomovcích.

* -15 °C: Americká auta nejdou nastartovat.

* -18 °C: Poslední obyvatel Havaje zmrznul.

* -24 °C: Německá auta nejdou nastartovat.

* -30 °C: Žádné normální, ani ruské, auto už nejde nastartovat.

* -39 °C: Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.

* -50 °C: Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih.

* -70 °C: Univerzita v Novokuzněcku organizuje orientační závod na zahřátí.

* -75 °C: Santa Claus opouští polární kruh.

* -120 °C: Alkohol zmrzl. Rus se nad tím rozčiluje.

* -273,15 °C: Absolutní konec. Ustává pohyb elementárních částic. Rusové žužlají zmrzlou vodku připouští: "Jo jo, začíná být pořádná kosa."
Oct asv 2000, DieselPower
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

tak pánové aktuálně teď v půl desátý rovnejch -20 brrr, to zas bude ráno smutnejch šoférů co nenatočí
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Stany novy rok preju vsem.

Aby jste mi nezavily teplo v Dubai, tak jsem v CR, ale minuly tyden jsem skoro porad doma neno nekde na navsteve, ten tyden uz chodim s cerou do Skoly :)

Jinak nevim jesli bych umel ridit auto v take pocasi, tak aspon ze zena umi dobre ridist.

Kolega sel na vanoce domu do Libanonu, bydly na horach a hodne se chlubil jak je u nej snih, tak jsem vyfotil teplomer s -12 C a vydesil se ze pry u nej je 9 C.

To Paja 19:

+ 20 C : V Dubai holky nosi kozacky :)
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

ANAS : to kolega s tim sněhem trošku přehání v +9 C (rofl)
Anas
Přispěvovatel

Příspěvek od Anas »

Taky jsem se divil, ono jak pred vanoci byla snehova boure na bliskym vychode (v Libanonu) tak na horach hodne nasnizelo, to je na horach v Libanonu normalni.

Ale muze se stat tak ze snezi a za par dni pres den se otepli. tak nevim, pak se zeptam :)

Zvlasni v Libanonu je, ze nekdy se da na horach lizovat a pak z horach jit k more se koupat.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“