Ochlazování větrem -66 °C... to už si Rusáci berou dlouhý kalhoty a mikinu.karel4 píše:To je prd,podívejte se na odkaz
http://czech.wunderground.com/global/st ... 24266.html
Tam zamrzá i Vodka,Ti naši miláčci by ani neškytli.
Mráz přichází z Kremlu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- lucky.jack
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?!
Existuje nejake preventivni osetreni stycnych stran (guma <-> dvere), ktere by tomu dokazalo zabranit?
Predem diky za info.

Existuje nejake preventivni osetreni stycnych stran (guma <-> dvere), ktere by tomu dokazalo zabranit?
Predem diky za info.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
je na to pripravok zn. cinol...je to nadobka s hubkou..a dnu myslim nieco ako silikonovy olej...Forest píše:Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?!![]()
Predem diky za info.

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
Na noc ostala oja Octa vonku. Rano sadnem do auta na maxiDOTe -5C zhavila das 10s start a tolko co "chytla" hned skapala. Druhy pokus naskocila asi 5s kotkodakala na 2/3 valce a potom uz bezala hladko na vsetky 4. Ta do pici aj stakym chujovim motorom. Ducato stara vyhonena sunka nikdy v garazi nebolo baterka taka ze ledvo svieti lampicka dotknem sa klucika a bezi krasne na vsetky 4 

no co..si ju rozmaznal..a ona si zvykla na teply gazaz...TDI tech píše:Na noc ostala oja Octa vonku. Rano sadnem do auta na maxiDOTe -5C zhavila das 10s start a tolko co "chytla" hned skapala. Druhy pokus naskocila asi 5s kotkodakala na 2/3 valce a potom uz bezala hladko na vsetky 4. Ta do pici aj stakym chujovim motorom. Ducato stara vyhonena sunka nikdy v garazi nebolo baterka taka ze ledvo svieti lampicka dotknem sa klucika a bezi krasne na vsetky 4

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
-
- Aktivista
stačí potřít tu gumu trochou vazelínyForest píše:Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?!![]()
Predem diky za info.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
- Aktivista
Dekuji za ohlasy. Priznam se, uvazoval jsem nad tim, nicmene nebyl jsem si az tak jist ... vy jste mi to potvrdili, takze vim, ze "tudy cesta vede" 

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
primo proti primrzani a zaroven oziveni se pouziva smes silikonoveho oleje a glycerinu - prodava se rovnou namichany k tomuto ucelu , ale pamatuju , ze kdysi zamlada jsme pouzivali i obycejny voskovy svickyForest píše:Mno nedavno jsem se nemohl dostat do auta, protoze mi primrzly dvere a kdyz jsem tam vlezl zadem (diky Bohu za kombika), tak jsem malem zlamal vnitrni osazeni dveri .... kua co s tim az to nastane priste?!![]()
Predem diky za info.

Drag Power
Už ani to rusko není co bývalo,teplota i tam jde nahoru.karel4 píše:To je prd,podívejte se na odkaz
http://czech.wunderground.com/global/st ... 24266.html
Tam zamrzá i Vodka,Ti naši miláčci by ani neškytli.
Zítrá jen -55 a bude oteplení!

Na internetu si vtipálci udělali vlastní stupnici, co který národ v zimě vydrží...
* +18 °C: Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky.
* +2 °C: Italská auta nejdou nastartovat.
* -1 °C: Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo.
* -10 °C: Francouzská auta přestávají startovat.
* -12 °C: Čeští politici začínají mluvit o bezdomovcích.
* -15 °C: Americká auta nejdou nastartovat.
* -18 °C: Poslední obyvatel Havaje zmrznul.
* -24 °C: Německá auta nejdou nastartovat.
* -30 °C: Žádné normální, ani ruské, auto už nejde nastartovat.
* -39 °C: Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.
* -50 °C: Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih.
* -70 °C: Univerzita v Novokuzněcku organizuje orientační závod na zahřátí.
* -75 °C: Santa Claus opouští polární kruh.
* -120 °C: Alkohol zmrzl. Rus se nad tím rozčiluje.
* -273,15 °C: Absolutní konec. Ustává pohyb elementárních částic. Rusové žužlají zmrzlou vodku připouští: "Jo jo, začíná být pořádná kosa."
* +18 °C: Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky.
* +2 °C: Italská auta nejdou nastartovat.
* -1 °C: Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo.
* -10 °C: Francouzská auta přestávají startovat.
* -12 °C: Čeští politici začínají mluvit o bezdomovcích.
* -15 °C: Americká auta nejdou nastartovat.
* -18 °C: Poslední obyvatel Havaje zmrznul.
* -24 °C: Německá auta nejdou nastartovat.
* -30 °C: Žádné normální, ani ruské, auto už nejde nastartovat.
* -39 °C: Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.
* -50 °C: Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih.
* -70 °C: Univerzita v Novokuzněcku organizuje orientační závod na zahřátí.
* -75 °C: Santa Claus opouští polární kruh.
* -120 °C: Alkohol zmrzl. Rus se nad tím rozčiluje.
* -273,15 °C: Absolutní konec. Ustává pohyb elementárních částic. Rusové žužlají zmrzlou vodku připouští: "Jo jo, začíná být pořádná kosa."
Oct asv 2000, DieselPower
Stany novy rok preju vsem.
Aby jste mi nezavily teplo v Dubai, tak jsem v CR, ale minuly tyden jsem skoro porad doma neno nekde na navsteve, ten tyden uz chodim s cerou do Skoly
Jinak nevim jesli bych umel ridit auto v take pocasi, tak aspon ze zena umi dobre ridist.
Kolega sel na vanoce domu do Libanonu, bydly na horach a hodne se chlubil jak je u nej snih, tak jsem vyfotil teplomer s -12 C a vydesil se ze pry u nej je 9 C.
To Paja 19:
+ 20 C : V Dubai holky nosi kozacky
Aby jste mi nezavily teplo v Dubai, tak jsem v CR, ale minuly tyden jsem skoro porad doma neno nekde na navsteve, ten tyden uz chodim s cerou do Skoly

Jinak nevim jesli bych umel ridit auto v take pocasi, tak aspon ze zena umi dobre ridist.
Kolega sel na vanoce domu do Libanonu, bydly na horach a hodne se chlubil jak je u nej snih, tak jsem vyfotil teplomer s -12 C a vydesil se ze pry u nej je 9 C.
To Paja 19:
+ 20 C : V Dubai holky nosi kozacky

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Taky jsem se divil, ono jak pred vanoci byla snehova boure na bliskym vychode (v Libanonu) tak na horach hodne nasnizelo, to je na horach v Libanonu normalni.
Ale muze se stat tak ze snezi a za par dni pres den se otepli. tak nevim, pak se zeptam
Zvlasni v Libanonu je, ze nekdy se da na horach lizovat a pak z horach jit k more se koupat.
Ale muze se stat tak ze snezi a za par dni pres den se otepli. tak nevim, pak se zeptam

Zvlasni v Libanonu je, ze nekdy se da na horach lizovat a pak z horach jit k more se koupat.
Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E
Motor AGR
Dubai, U.A.E