komplikovana koupe auta
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
komplikovana koupe auta
ahoj , mam moznost koupit vozidlo dost pod cenou ale...
vuz je registrovan zde v CR,ale uzivan je v nemecku,nynejsi majitelka je nemka.(vuz zdedila po bratranci z cech ktery zemrel).vozidlo se rozhodla prodat tak tim poverila sveho bratra ktery je zas pracovne vytizeny a vozidlo prodava pres prepravni firmu www.omega-transworld.com ,az bych poslal pulku ceny vozu do teto prepravni spolecnosti , tak po souhlasu majitele by vozidlo dopravili do cech(na naklady prodavajiciho)na vuz by sem mel 5i denni zkusebni lhutu na odskouseni .Pote bych doplatil druhou cast a vuz si nechal nebo vozidlo vratil(penize bych pry dostal zpet) nemam stimto vubec zkusenosti... ???
potom by me zajimalo jak by se resil prepis vozu na me?treba bych i mel nejakou plnou moc v nemcine ale tu mi na urade asi nevezmou,nebo ano?musela by byt treba prelozena a overena u notare?
nemecky da se rict vubec neumim tak pro me komunikace snimi neni moc dobra.
kazda rada nebo zkusenost dobra!!diky
vuz je registrovan zde v CR,ale uzivan je v nemecku,nynejsi majitelka je nemka.(vuz zdedila po bratranci z cech ktery zemrel).vozidlo se rozhodla prodat tak tim poverila sveho bratra ktery je zas pracovne vytizeny a vozidlo prodava pres prepravni firmu www.omega-transworld.com ,az bych poslal pulku ceny vozu do teto prepravni spolecnosti , tak po souhlasu majitele by vozidlo dopravili do cech(na naklady prodavajiciho)na vuz by sem mel 5i denni zkusebni lhutu na odskouseni .Pote bych doplatil druhou cast a vuz si nechal nebo vozidlo vratil(penize bych pry dostal zpet) nemam stimto vubec zkusenosti... ???
potom by me zajimalo jak by se resil prepis vozu na me?treba bych i mel nejakou plnou moc v nemcine ale tu mi na urade asi nevezmou,nebo ano?musela by byt treba prelozena a overena u notare?
nemecky da se rict vubec neumim tak pro me komunikace snimi neni moc dobra.
kazda rada nebo zkusenost dobra!!diky
-
- Aktivista
to je prave ono,toho se bojim.kdyby se snima dalo domluvit cesky:) ja si snim jen pisu pres e-mail v nemcine se nechytam a v anglictine tak nejak...
kdyby tu zalohu chteli az po te co auto privezou a nechaji mi ho na tu zkusebni dobu,ale oni ji chteji dopredu...
kdyby tu zalohu chteli az po te co auto privezou a nechaji mi ho na tu zkusebni dobu,ale oni ji chteji dopredu...
Naposledy upravil(a) pokornasek.pepan dne 28 pro 2010, 14:54, celkem upraveno 1 x.
myslim, ze to vypada na klasicky podvod jako na mobile.de, sauto.cz a tak..proste clovek prodava auto pod cenou, znenadani se stehuje do anglie, popr auto je nekde on jinde a ty mas dat penize predem, ale pro auto si dojet nemuzes pac ten dotycny nema cas,ale ma milion vymluv...NEBRAT
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
-
- Aktivista
-
- Aktivista
uz sem napsal ze mam jinou nabidku,ze mu dekuju za informace atd. jedna se o tenhle vuz http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8573857
za 2000E
za 2000E
ruce pryč je to 100% levota jen se to přesunulo z mobile.de do českejch inzertních servrůpokornasek.pepan píše:uz sem napsal ze mam jinou nabidku,ze mu dekuju za informace atd. jedna se o tenhle vuz http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ia/8573857
za 2000E
-
- Aktivista
-
- Aktivista