NISSAN TERRANO 3.0Di 113Kw, r.v. 2004
Moderátoři: šulda, Moderátoři
NISSAN TERRANO 3.0Di 113Kw, r.v. 2004
Čau,
nesetkal se někdo s podobnou závadou? P0136 - obvod lambda sondy řada 1 snímač 2.
Auto celkem dost kouří. Jiná závada v paměti závad není. Nedávno měněno čerpadlo. Že by odešla lambda před katem?
nesetkal se někdo s podobnou závadou? P0136 - obvod lambda sondy řada 1 snímač 2.
Auto celkem dost kouří. Jiná závada v paměti závad není. Nedávno měněno čerpadlo. Že by odešla lambda před katem?
terrano
čau, je to ventil co hejbe předvstřikem - je v čerpadle= čerpadlo KO
řešil jsem to na patrolu 3,0di - výměnou za jiné čerpadlo
pokud bys jsi chtěl,pošlu ti část manuálu ke kontrole ele.k čerpadlu,ale myslím že je to zbytečné když ti to dělá až po výměně
řešil jsem to na patrolu 3,0di - výměnou za jiné čerpadlo
pokud bys jsi chtěl,pošlu ti část manuálu ke kontrole ele.k čerpadlu,ale myslím že je to zbytečné když ti to dělá až po výměně
nemyslim ze spatne opravene cerpadlo, spis asi spatne namontovane, anebo neprovedene zakladni nastaveni.. Uz jsem psal ve vedlejsim tematu, orig. ConsultIII mam, pokud mas moznost zajet ke mne ke Kladnu, tak se stav a muzem se mrknout sedi zakladni poloha. Na 99% to bude blbe nacasovane..Anebo vytahany rozvody - tudiz to cyklicky plave s otackama - take jsem zazil...