Sheron Super diesel Aditiv je to same co VIF staci se podivat na plechovku sheronu uplne dole...je tam napsane neco jako ze to prodavaji se svolenim VIFu. Jinak solidni aditivum je od Castrolu....myslim ze se to jmenuje TDA ale spatne se shani
Xkremilek píše:Sheron Super diesel Aditiv je to same co VIF staci se podivat na plechovku sheronu uplne dole...je tam napsane neco jako ze to prodavaji se svolenim VIFu. Jinak solidni aditivum je od Castrolu....myslim ze se to jmenuje TDA ale spatne se shani
to si hodně pleteš, někde tu byl odkaz na stažení - test aditiv
jedinej vif tuhl samotnej a byl zelenej multifunkčí, sheron je jednoúčelový modrý ,,pertolej´´
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu
Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
ono jsou ale dve aditiva od Sheronu. Sheron diesel aditiv (modre v plastove lahvi) a Sheron super diesel aditiv (v plechovce 250ml nebo 1000ml a je takove nazelenale barvy) a to je uplne to same co VIF. Vim co mluvim
hanyking píše:Koupil jsem si aditivum v Kaufu. dal jsem pro jistotu o 50% větší množství a stejně mě dnes zamrzla nafta. Naftu jsem tankoval nejlevnější u ORLEANU ale pak jsem tam dal to aditivum. -15 bez problému -20 zamrzlo to. Chytlo to ale po chvílí začaly kolísat otáčky a už jsem to nestartl.
dnas som mal auto vystavene -24 asi 20h ..tankujem na OMV alpin dizel a davam si aj VIF ...v prvych sekundach trosku kolisali otacky ale potom uz bez problemov..do plnej nadrze co je 55l som si dal 10 vrchnakov ....nech nezerem..haaaa
Mal som naftu zo Slovnaftky, zimný VIF, v noci -14 a ráno Kangoo ani nejavilo snahu chytiť. Deň predtým bolo asi -12 a po dvoch nažhaveniach chytilo ako v lete a išlo úplne pravidelne a normálne hneď po štarte. Nový filter tam mám asi 3 týždne. Na druhý deň sa trochu oteplilo a už to zase jazdí aj v zime, ale taká kosa už nebola. Takže zimný VIF ma nejako nepresvedčil.
nebulus píše:Mal som naftu zo Slovnaftky, zimný VIF, v noci -14 a ráno Kangoo ani nejavilo snahu chytiť. Deň predtým bolo asi -12 a po dvoch nažhaveniach chytilo ako v lete a išlo úplne pravidelne a normálne hneď po štarte. Nový filter tam mám asi 3 týždne. Na druhý deň sa trochu oteplilo a už to zase jazdí aj v zime, ale taká kosa už nebola. Takže zimný VIF ma nejako nepresvedčil.
tak zo slovnaft je nafta asi najhorsia spravim na nej menej km viac auto zere a minule som tankoval do bufika co mam v garazi mal som cez noc vonku bandasku rano lievam a normalne mi z nej vypadol kus ladu a este nieco vif nieje vsemocny cize ked mas nieco z autom tak ti to neopravi cize keby si ftedy vymontoval filter a pozrel do nho tak ta nafta urcite zamrznuta neni a prave na to sa tam pridava vif
nebulus píše:Mal som naftu zo Slovnaftky, zimný VIF, v noci -14 a ráno Kangoo ani nejavilo snahu chytiť. Deň predtým bolo asi -12 a po dvoch nažhaveniach chytilo ako v lete a išlo úplne pravidelne a normálne hneď po štarte. Nový filter tam mám asi 3 týždne. Na druhý deň sa trochu oteplilo a už to zase jazdí aj v zime, ale taká kosa už nebola. Takže zimný VIF ma nejako nepresvedčil.
tak zo slovnaft je nafta asi najhorsia spravim na nej menej km viac auto zere a minule som tankoval do bufika co mam v garazi mal som cez noc vonku bandasku rano lievam a normalne mi z nej vypadol kus ladu a este nieco vif nieje vsemocny cize ked mas nieco z autom tak ti to neopravi cize keby si ftedy vymontoval filter a pozrel do nho tak ta nafta urcite zamrznuta neni a prave na to sa tam pridava vif
Hlavně že ve Světě motorů totálně vyhrála test zimních naft ta ze Slovnaftu s obřím nápisem "Peklo zamrzne dřív, než nafta od Slovnaftu.
V laboratořích naměřili tuhnutí při -30ti stupních...