Nissan Terrano II 2,7 TDintercooler náhlý únik oleje HELP

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
martinkratas
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Nissan Terrano II 2,7 TDintercooler náhlý únik oleje HELP

Příspěvek od martinkratas »

Zdravím všechny na foru a prosím o pomoc. Kamarád mě dnes dovezl Nissana Terrano 2,7 TDintercooler r.v. 2001. Plakal, že má pod autem skvrnu od oleje. Auto má najeto 183.000 km(no nevím). Půjčil ho bráchovi a ten se jel vyřádit do lesa a pak to začalo.No posuďte sami. Intercooler je celej doblitej od oleje příruby jak od turbíny tak na škrtící klapce taky od oleje. Turbo je značky Garret (made in taliáni). Když chytnu vrtulku za matku tak to hází tak no odhadem 0,3-0,4mm. Poslal jsem pár fotek tak zkuste poradit. (wallbash) Ještě prosím, kde seženu mikrospínače dveří na osvětlení interiéru a ostatní na tohodle japončíka za nějakou dobrou cenu. Všem díky za nějakou radu. :)
martinkratas
Přispěvovatel

ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
martinkratas
Přispěvovatel

Nikdo nic??? Pomooooc :( :( :(
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

vypada to na turbo
Nissan Primera SW 1,9 DCi
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

turbo K.O. jak píše Peete...
VW T5 GP 103 KW long
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

si udělej jednoduchý test vem si bílý papír třeba 15 x15 cm dej ho před to turbo a proháněj trošku zahřátý motor aspon minutu foukej na papír

pak mrkni na ten papír a zjistíš co ti radí peete

a pokud bude čistý bez kapky tak motor prošel peklem :roll: a problém :? se bude hledat dál :-D miloš
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

jeste muze byt ucpany odvetrani
Nissan Primera SW 1,9 DCi
martinkratas
Přispěvovatel

dnes jsem zjistil, ze intercooler je praskly. Milosi jak jsi to myslel s tim papirem pokud bude trochu od oleje tak je to v pohode a nebo musi byt cistej ? diky
slovacek.milos
Aktivista

martinkratas píše:dnes jsem zjistil, ze intercooler je praskly. Milosi jak jsi to myslel s tim papirem pokud bude trochu od oleje tak je to v pohode a nebo musi byt cistej ? diky
čistý turbo musí být těsně aby ti neunikal olej já tak zkoším staré turba nabourám se co nejbláže k turbu, ucpu otvor osolím motor a tlak mi musí odtláčet ruku a pak dám na ruku papír a minutu do něj valím s turbem miloš
slovacek.milos
Aktivista

zkus to turbo, pokut neplivá olej,

opráskej motor wapkou (LOL)

a v klidu jezdi a hledej závadu :? tam bude nějaká blbost to chce klid a ne nervy :-D miloš
martinkratas
Přispěvovatel

miloši díky za radu. Intercooler jsem dal na opravu. Udělal jsem By-pas a zítra to jedu ke kamošovi oprat vapkou. Až to bude čistý tak to vyzkouším s tím papírem. Pokud bude turbína K.O. tak mě to udělají za 8.000kč někde na moravě. To ještě ide, ale chtěl jsem objednat motorek na stahování okna u řidiče v autorizáku a ty kurvi za ten drek chcou 8.900kč to snad není možné ani na Marsu. Ufoni zasratý. Tak jsem ten motorek rozebral a koupil uhlíky za 14kč v mototechně a zítra je upravím sjedu kotvu na soustruhu a uvidí darebáci!!! Ještě jsem se jich ptal co přijde mikrospínač na sloupku dveří co ovládá zhasínání světla v kabině a varovnej signál zap. světel a to se držte 990kč!!! Tak tam napastím zlatou Škodovku. S Feldy to tam padne jako ulitý. Díky všem za tohle forum. ;) ;) ;)
martinkratas
Přispěvovatel

miloši díky za radu. Intercooler jsem dal na opravu. Udělal jsem By-pas a zítra to jedu ke kamošovi oprat vapkou. Až to bude čistý tak to vyzkouším s tím papírem. Pokud bude turbína K.O. tak mě to udělají za 8.000kč někde na moravě. To ještě ide, ale chtěl jsem objednat motorek na stahování okna u řidiče v autorizáku a ty kurvi za ten drek chcou 8.900kč to snad není možné ani na Marsu. Ufoni zasratý. Tak jsem ten motorek rozebral a koupil uhlíky za 14kč v mototechně a zítra je upravím sjedu kotvu na soustruhu a uvidí darebáci!!! Ještě jsem se jich ptal co přijde mikrospínač na sloupku dveří co ovládá zhasínání světla v kabině a varovnej signál zap. světel a to se držte 990kč!!! Tak tam napastím zlatou Škodovku. S Feldy to tam padne jako ulitý. Díky všem za tohle forum. ;) ;) ;)
slovacek.milos
Aktivista

známý má pažrouta /pajero montero/ během tří let dvouhmota 50, čelní sklo 20, světlomety kolem 30 čerpadlo 55 a nyní asi nové čerpadlo 100, taky starter odešel, před tím měl škodu 1000 MB ujel na ní 400.000 km :-D miloš
pawka
Sběrač informací

Příspěvek od pawka »

co s tim bylo? oddech byl ok? 0,4mm muze hrkat i nove,ale nepropousti tolik
Odpovědět

Zpět na „Nissan/Infiniti“