trysky, chip a spotřeba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
trysky, chip a spotřeba
ahoj asi jsem lama a nemohu to najít... chtěl bych vědět zda když se dají trysky 764 a chip na ALH zda se mám šanci dostat zase na hezkou spotřebu... než o honění auta mi spíš jde o bezpečné předjíždění..
- marena tdi
- Aktivista
taky si myslím že proti sérii to zůstane +- stejné, dle způsobu používání
ale 4,5 s combi no nevím, to asi ne... spíš počítej 5 -5,5 - 6 (i v sérii)
takové to že se s tím nechá jezdit za 3,5-4,5 jsou kecy, částečně asi i způsobé tím že na rotačce palubák není úplně přesný a pak se tím lidi chlubí... možná tak s ARG když se sereš a brzdíš provoz.. AGR se nezasere turbo, tak mu nevadí stálé podtáčení...
já se s tím co mám, s věčně zatracovaným PD, vozím na delší trasy (víc než 10km) kolem 6 litrů (ale pod 5,8 se už dostává těžko, nad 7 taky) a to teda brzda provozu nejsem
ale 4,5 s combi no nevím, to asi ne... spíš počítej 5 -5,5 - 6 (i v sérii)
takové to že se s tím nechá jezdit za 3,5-4,5 jsou kecy, částečně asi i způsobé tím že na rotačce palubák není úplně přesný a pak se tím lidi chlubí... možná tak s ARG když se sereš a brzdíš provoz.. AGR se nezasere turbo, tak mu nevadí stálé podtáčení...
já se s tím co mám, s věčně zatracovaným PD, vozím na delší trasy (víc než 10km) kolem 6 litrů (ale pod 5,8 se už dostává těžko, nad 7 taky) a to teda brzda provozu nejsem

toto sa mi velmi paci, tak by som si to predstavoval aj ja...Pája 19 píše:Mám FB 764 PP a dieselpower chip na ASV(110kw/150koní) a dálky jezdim 4,7 - 5,0L/100km. Měřeno podle tankování samozřejmě.
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Prrotože první se musel pochlubit mi ne?Ale je to fakt krasavice se stavem odpovídajícím kilometrům.Myslím že je to jedna z mála která není smotaná.Ikdyž má podezřele málo najeto.Vici píše:Ty už ji máš? A proč ses nepochlubil woe !

Jinak dávej jí.Mi se to turbo tahat ven moc nechce.

OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km