Nemal som to zapojene na webasto thermo test,ale môžeš to napojit a pozrieť či to nepíše nejaké chyby a vymazať ich. Tie origo hodinky reagujú tak blbo resp. nereagujulubossss píše: Ahoj tak bohužel ani nevrkne ty jsi to měl při tom zapojování na stole připojeno i k PC na tom webasto testu????? mě oválné hodinky svítí a reagují origo hodinky svítí ale reagují na můj vkus málo zato topení ani nevrkne zkusil jsem can vodiče mezi sebou prohodit a žadná respektive nulová reakce napadá tě něco????díky luboš
zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
CAHA 125 kW TDI CR
lubossss píše:Ahoj tak bohužel ani nevrkne ty jsi to měl při tom zapojování na stole připojeno i k PC na tom webasto testu????? mě oválné hodinky svítí a reagují origo hodinky svítí ale reagují na můj vkus málo zato topení ani nevrkne zkusil jsem can vodiče mezi sebou prohodit a žadná respektive nulová reakce napadá tě něco????díky lubošMarek_A4 píše:najjednoduchsie riesenie je asi ako pises, cez rele k turbinke...pripadne sa da cez nejaky casovac a pod...mozno niekto tu poradi nejaku inu moznost
na uvodny pokus, bufik sa musi rozbehnut aj s iba ovalnymi hodinkami, akurat ze po 15 sec. hodi chybu - na displeji bude svietit nieco ako F--
ak ani nevrkne PC s WTT a kontrola ci je to zive, ci su tam nejake chyby, zmazat....
pepem
hmmmmmmmm tak to jsem v prd... pc umím zapnout i vypnout nainstalovat například program k foťáku kde vložím instalační cd a mačkám další....další...další...další..a finisch ale stahovat něco co na mě žvaní anglicky když za mě byla ruština na věčné časy a nikdy jinak a teď ještě vyrábět nějaký KKL USB kabel je asi nad mé síly potřeboval bych někoho kdo si na mě udělá čas a zkusí mi to zdiagnostikovat dojedu kamkoli jsem šumperák
Zdarvím,můžete mi prosím poradit,co je špatně.....?Připojil jsem Webasto na baterku a zkusil dát + i na kabel č.1 v 6ti pinovém konektoru a nic se neděje,je to možný zkusit jen takhle "nasucho" nebo toho musím mít zapojeno víc....?Čerpadlo paliva jsem taky zkoušel,ale po připojení jen cvakne a naftu nedává,hledal jsem sítko,co tu někdo popisoval a nikde nic-z toho důvodu jsem pak chtěl vyzkoušet topení samostatně,ať jen projeví jakoukoli známku života.
Poradíte mi,kde chybuji a co vše je potřeba,abych mohl provést "zkušební zážeh".
Díky za každou odpověď
Poradíte mi,kde chybuji a co vše je potřeba,abych mohl provést "zkušební zážeh".
Díky za každou odpověď
jeste dotaz ohledne tesneni mezi dmychadlo a teleso topeni...
koupil jsem origo gumove ve vw ale ma po obvodu vyvyseni jako by do drazky ale plocha na dmychadle je rovna a jak to dotahuju tak se mi to tesneni vyvraci na stranu..je tedy vice typu tesneni nebo dmychadel?diky
koupil jsem origo gumove ve vw ale ma po obvodu vyvyseni jako by do drazky ale plocha na dmychadle je rovna a jak to dotahuju tak se mi to tesneni vyvraci na stranu..je tedy vice typu tesneni nebo dmychadel?diky
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
asi to vyresim stejne...lubossss píše:kdysi jsem obdobný problém řečil u těsnění vička hlav ostrým zalamovacím nožem jsem nadbytečný výlisek zřízl do roviny a těsnění drží do teď
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))