Passat slabé brzdy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
estefan007
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Passat slabé brzdy

Příspěvek od estefan007 »

Potrebujem poradiť. Menil som predné aj zadné kotúče a platničky, ale stále mám pocit že auto nebrzdí na 100%. Zatiaľ to nie je nič hrozné,ale aj tak som začal hľadať chybu a prišiel som na: keď stlačím a držím brzdový pedál tak cítim ako pomaličky klesá až na podlahu. Asi to nie je v poriadku ,že? Čo sa môže kaziť? Brzdový valec alebo posilňovač. Kvapalina mi nemizne..A ešte sa mi stáva ,že keď prší tak po dlhšej jazde bez brzdenia, chcem zabrzdiť, tak v prvom momente akoby nič a až potom začne brzdiť, je to len chvíľka, na suchu to nerobí. Ináč ide o auto ktoré mám v popise.
Ďakujem
VW Passat kombi TDi 96 kw r.v.02, EGR- off power pipe kit, 4 x drážkované a dierované kotúče ATM a keramické platne, 19" Tomason
Bunny.16
Přispěvovatel

Příspěvek od Bunny.16 »

Ze se propada pedal jsme taky resili u toho sameho auta, ale pry je to normalni kdyz to ma ABS... (noteeth)
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

tento problém má asi každý passat aj ja to mám aj švagor a vždy ked prší tak ten problém nastane
BMW 330 ix
teabe
Přispěvovatel

Příspěvek od teabe »

Já jsem žádný propad pedálu, ani žádnou odevzu u passata ještě nezažil..Musím zaklepat.
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

Než si sednou destičky,propadá se pedál.To jak se to na kole kroutí ve vůlích.Já zásadně neměním přední a zadní brzdy najednou.Nejdřív jedny a až si sednou,tak druhý.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

to je blbosť menil som na každom aute čo som mal a bolo ich dosť brzdy komplet predok aj zadok a nikdy problém
BMW 330 ix
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

No pánové, to mi něco připomnělo, již to tady někdo uváděl, že je to normální..Dělali jsme dodávku, už nevím co, a kolega chtěl zabrzdit, chtěl trochu dotáhnout poloosy a já šláp /auto jezdí denně/ a držím a pedál jel v klidu až na podlahu..Povídám, nechtěli měnit taky brzdový válec..? On ne, když jedeš, ono to brzdí, nic neříkali, tak na to seru...Tak to tak asi musí být..nová doba... :(
Možná mi to někdo vysvětlí-byla to T4 /1,9 TDI/
nepropadat panice...
martinsidlo
Aktivista

Příspěvek od martinsidlo »

rudy5 píše:to je blbosť menil som na každom aute čo som mal a bolo ich dosť brzdy komplet predok aj zadok a nikdy problém
No,tak kecám,dělam si asi na tříkolce do parku.Udělá ti to i nový auto.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Nekecáš, kolikrát se sejdou vůle, i minimální a musí si to sednout..U bubnů to doseřizuji šroubovákem/tam, kde to jde/, protože kdybych čekal až se nastaví samy, měl bych zajížděcí dráhu...Ale kolikrát problém není, a najednou je to k posrání... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“