krátké tyčky stabilizatoru O1 ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
krátké tyčky stabilizatoru O1 ?
ví někdo o kolik by měli byt kratší tycky na okte 1 na snizenym podvozku -35/35 ? diky
když to složí hodně tak to drhne do poloosychosepm píše:Nevim, ale stabilizátor ti bude fungovat s origo tyčkama uplně normálně.
Osobně bych to neřešil. Tužší stabilizátor, to by byla jiná...

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
.
daval sem novy dorazy takze se mi to ted dlouho nestalo, a taky je zima
ale i tak bych to chtel nejak vyresit, dela to pri velkym propruzeni v zatacce, respektive delalo se spatnyma dorazam, a taky mi prijde ze ten stabik tim jak se jakoby lame nefunguje jak ma...

- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
Re: .
a skrta ti to?duchxt píše:daval sem novy dorazy takze se mi to ted dlouho nestalo, a taky je zimaale i tak bych to chtel nejak vyresit, dela to pri velkym propruzeni v zatacce, respektive delalo se spatnyma dorazam, a taky mi prijde ze ten stabik tim jak se jakoby lame nefunguje jak ma...

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
som si myslel stale ze o 35mm dole to este nebude skrtat...TDI tech píše:Mam -35/-31mm a nevsimol som si aby mi stabylizacna tyc drhla o polosi. Ved je tam taky oblukA pokial by som uz mal riesit takyto problem, tak sa stym urcite srat nebudem a nahodim stabilizatro + kosti a tlmice z eReSy.

AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...
- martinsidlo
- Aktivista