VW passat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A co třeba vadná lambda sonda??? Ta by mohla mít docela velkej vliv na spotřebu...? To kolísání otáček se zlepšilo, nebo zmizelo úplně??? Jinak bez vagu se to bude celkem těžce diagnostikovat.... Chtělo by to minimálně vyčíst pamět závad, jestli tam něco je a případně skouknout některý hodnoty...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
co se tyce jizdy auto jezdi dobre turbo tlaci jak ma skubani zadne neni,jak pises jeste skusim odpojit vahu vzduchu a puju to projet,kolim km mam asi najet?sabikeuk1 píše:Auto ti ide dobre? Turbo tlaci ako ma?italia12 píše:otacky se zlepsily ale spotreba je desna pocitac vyhodnotil spotrebu na 25.5litru a porad muzu jen tankovat diagostiku nemam, a benzin je trochu citit,jeste skusim svicky a pak uz nevim
Skus odpojit vahu vzduchu a prejdi sa a potom napis ci bola nejaka zmena alebo nie ...
(PS: moze ti ostat svietit kontrolka na budikoch, ale ta po par startoch zmizne)
Ked auto ide dobre, tak asi to nebude vaha vzduchu... moze to byt lambda ako pisal kolega vyssie, musis ist na diagnostiku, inac na to neprides...italia12 píše:co se tyce jizdy auto jezdi dobre turbo tlaci jak ma skubani zadne neni,jak pises jeste skusim odpojit vahu vzduchu a puju to projet,kolim km mam asi najet?sabikeuk1 píše:Auto ti ide dobre? Turbo tlaci ako ma?italia12 píše:otacky se zlepsily ale spotreba je desna pocitac vyhodnotil spotrebu na 25.5litru a porad muzu jen tankovat diagostiku nemam, a benzin je trochu citit,jeste skusim svicky a pak uz nevim
Skus odpojit vahu vzduchu a prejdi sa a potom napis ci bola nejaka zmena alebo nie ...
(PS: moze ti ostat svietit kontrolka na budikoch, ale ta po par startoch zmizne)

AUDI TT 1.8 T QUATTRO 225bhp - predane 
AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav

AUDI A4 1.9 TDI PD130 AWX 135.000 skutocnych km - bez uprav

to kolisani se jen zlepsilo ale uplne se to neodstranilo,zitra s tim skusim zajet do servisu na diagnostikuRider.23 píše:A co třeba vadná lambda sonda??? Ta by mohla mít docela velkej vliv na spotřebu...? To kolísání otáček se zlepšilo, nebo zmizelo úplně??? Jinak bez vagu se to bude celkem těžce diagnostikovat.... Chtělo by to minimálně vyčíst pamět závad, jestli tam něco je a případně skouknout některý hodnoty...