Zadní levá brzda se nevrací úplně....
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nic na tom neni,jen vyhaknes lanko,a nakapes tam olej a kolem te packy jak pise Stefekl tak taky nakapes olej a pak musis to lanko chytnou do kombinaček a rozchodit to,,zadna veda,delam to skoro kazdou zimu ,protoze vzydcky hlava dubová zapomenu dbrzdit to:D

VW G4 1,9 Tdi PD 85 kw AJM-chip cca 160 hp, 5,2 kw hudba 
jo což díky za rady to já to měl venku, ta páka za kterou tahá lanovod chodí lehce, krásně se vrací- pístek vyjede tak ho zatočím , vše ok ale kotouč měl červenej jak při závodech a po tom co jsem to rozhodil a složil tak občas se stále hřeje takže asi se zasekává něco ve vnitř toho pístku nebo nevím
ale sundám kolo, odbrzdím a kotouč se mezi deskama lehce točí
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
no taky právě nevím, bud dát prostě jinej třmen a nebo jestli hadička ?? s tím sem se osobně nikdy nesetkal že by nepoštěla zpět
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
dobrý den, potřebuji pomoct, mam 81 kw= kotouče vzadu, kupoval jsem destičky , a že se do toho pustím,nejprve jsem udělal předek, a následne jsem se pustil do zadních, potřeboval jsem trochu zmáčknout válec,aby se tam vešly destičky,..ale vůbec to nejde zmáčknout,ručka je povolená,...myslím si,že musím povolit ten šroub,jak je na pacce a vede od něj lanko,je to nasazené na tisícihranu,jenže je to předpružené aby se lanko vracelo,neznáte nějaký vígl? děkuju
na dovezeném golfu IV 81 kw sem řešil extrem , vodící čep byl tak přirezlý, že sem jej musel odvrtat z druhé strany, koupit nový,..a díru samozřejmě zavařit,..taky dobrá zkušenost,..a jestli si myslíte, že to šlo udělat jinak,.tak ne,..nešlo,.a věřte mi,.sral sem se s tim tejden,..pořád nahřívání a prolejvání brzdovkou,.a nic,.tak nakonec sem se snažil s celym čepem otočit tim klíčem 15 ,.a ukroutil sem ho,.takže mooc příjemná zábava
Vag-com byl je a bude 
no ono tam dierky nejake su..len ci tam tu pruzinu niekto nedomontil z ineho auta...001marcus píše:napadá mě náká tlačná pružina a natočit hjí do lanka místo tý manžetky,..,...tak to budu dělat já ,je to jednodužší než někam upínat tažnou pružinubrankar30 píše:a neda sa na tie brzdice na g4 dopasovat ta vratna spruzina??myslim ze by dost pomohlo keby tam bola...
AUDI A4 AVANT 3,0TDI QUATTRO EX golf IV TDI 188ps 402nm...