zdravim mam problem s pristrojovkou na fiate stilo obcas mi ide rucicka teploty a obcas nie na diagnostike mi pristrojovka ukazovala dobru teplotu ale rucicka sa nepohla a ked som da test akcnych clenou tak sa ani len nepohla mate niekto skusenot co by to mohlo robit? idem ju skusut prepajkovat ci tam nieje niekde studeny spoj ked raz isla a raz nie ale ak to nepomoze ci nahodou neviete niekto kde sa moze ukryvat chybička.
Dakujem za radu
Chcel by som sa este jednu vec informovat. Zohnal som druhu pristrojovku ked v nej nastavim spravny pocet km a namontujem ju do auta pojde nastartovat alebo sa musi robit nejake prisposobenia ako je to trebarz u skodoviek pin immo atd...
Dakujem
Chcel by som sa este jednu vec informovat. Zohnal som druhu pristrojovku ked v nej nastavim spravny pocet km a namontujem ju do auta pojde nastartovat alebo sa musi robit nejake prisposobenia ako je to trebarz u skodoviek pin immo atd...
Dakujem
mam uz druhu pristrojovku lebo povodna uz upne odysla ked som druhu osadil tak som v pohode nastartoval nic som snou nerobil jednine co mi robi tak nova pristrojovka je ze mi blikaju km s timi sa zatial nic nerobilo. chcem sa spytat ked tam nahram povodne km malo by blikanie prestat?
dakujem
Ahoj,
měnil jsem též kvůli dvěma budíkům přístrojovku a provedl jsem PROXI Alignment přes Fiatecuscan ale pořádně nevím co to znamená co se vlastně odehraje po odentrování.
Jó, přestaly blikat kilometry ale po výměně přístrojovky mám o 8 tisíc km více najeto.
Je to blbost nebo mi tam zůstal údaj z vozu, ze kterýho je ta přístrojovka?
Díky za pomoc a osvětu.