TURBO Na 5ku netlaci od 3tis...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

a.t.b
Sběrač informací
Odpovědi: 0

TURBO Na 5ku netlaci od 3tis...

Příspěvek od a.t.b »

Prosim Vas nenasel jsem tady stejnou zavadu.....nekdy se me stane nepravidelne ze na 5ku asi pri 130-140 nejako kolem 3tis. prestane slapat turbo..jakoby se unavilo...proste to prestane tahnout....Nezna nekdo zavadu ...nez pojedu na diagnostiku :( Dela to jen na 5ku 1,2,3,4 tocim na 4tis. a v pohode..... je to 1,9TDI 66KW Golf3
chucky
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chucky »

musíš udělat logy z vagu a podle toho poznáš co se děje...
vw passat tdi pd 180ps/420nm
váha
Aktivista

Re: TURBO Na 5ku netlaci od 3tis...

Příspěvek od váha »

a.t.b píše:Prosim Vas nenasel jsem tady stejnou zavadu.....nekdy se me stane nepravidelne ze na 5ku asi pri 130-140 nejako kolem 3tis. prestane slapat turbo..jakoby se unavilo...proste to prestane tahnout....Nezna nekdo zavadu ...nez pojedu na diagnostiku :( Dela to jen na 5ku 1,2,3,4 tocim na 4tis. a v pohode..... je to 1,9TDI 66KW Golf3
z jakýho to máš roku?
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
a.t.b
Sběrač informací

...

Příspěvek od a.t.b »

Rok 94

Byl jsem to napichnout u znamiho a naposalo to par zavad tak je vymazal...a znovu sem to projel a delalo to opat a uz se objevila jen jedna zavada!!!!! 023F -Tlak v saní potrubí -regulační rozdíl!!!

Co to prosim Vas znamena??
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

Mě to dělalo to samé. Měl jsem box a při max. nastavení to tlačilo víc než byla požadovaná hodnota a padalo do nouzáku. Padá ti to do nouzáku? Když to ztratí na tu pětku výkon, tak už to pak jede pořád špatně i na ostatní kvalty? Předpokládám že jo. Podle mě to je vysoký tlak. Mě to taky padalo do nouzáku pouze na pětku.
Udělej měření tlaku a hodnoty hoď sem.

Mě ta chyba nic neříká. Možná někdo poradí i podle toho....
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
a.t.b
Sběrač informací

Příspěvek od a.t.b »

Nene.....staci ubrat a zase pridat a je to v pohode......nebo staci zpomalit a podradit a zase tahne normalne a zase na petku jede do 3tis. a zase vypne......Vytisk sem zavady na 023F a pisou tady Vadny řídící elektromagneticky ventil plniciho tlaku.....nebo netesne popr. zamenene hadicky...ty jsem kontroloval avypadaj v pohode a jeste tady je moznost vadny odtokovy ventil Turba.....Tet babo rad:)
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

a.t.b píše:Nene.....staci ubrat a zase pridat a je to v pohode......nebo staci zpomalit a podradit a zase tahne normalne a zase na petku jede do 3tis. a zase vypne......Vytisk sem zavady na 023F a pisou tady Vadny řídící elektromagneticky ventil plniciho tlaku.....nebo netesne popr. zamenene hadicky...ty jsem kontroloval avypadaj v pohode a jeste tady je moznost vadny odtokovy ventil Turba.....Tet babo rad:)
to máš vháji N75,popířpadě podtlakový hadičky,plechovku na turbu,nebo prasklou hadici,ale protože to dělá jen na pětku,tka ty hadice bych vyloučil
váha
Aktivista

Příspěvek od váha »

Číslo chyby:
575
tlak v sacim potrubi regulacni diference plnici tlak odchylka
Příčina:
spatne zapojene nebo ucpane ci netesne hadice,vadna tlakova nadobka turbodmychadla,ventil pro omezeni plniciho Možné projevy:
nizky vykon nebo razantni snizeni vykonu
Doporuený postup:
kontrola hadic,kontrola plniciho tlaku,ventil kontrola nebo vymena
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

.Zkontroluj taky palivový filtr, a vedení i v nádrži,jestli tam není nějaké sítko ucpané bordelem. Proto 1,2,3,4, vytočíš a na 5-ku už to nemusí mít dost nafty.
kokin
Nováček

Příspěvek od kokin »

ahoj, ještě můžeš zkontrolovat ventil na vstřikovacím čerpadle, někdy se nevrací úplně a omezuje průtok nafty..
a.t.b
Sběrač informací

:(

Příspěvek od a.t.b »

sAKRA TOHO JE ..... A NEMUZETE ME JESTE RICT CO TO VSECHNO JE A KDE TO NAJDU???Treba co to je N75ka....A kde je ten regulator tlaku v sani??? Prej nejakej muze bejt pryc.....hadicky ?No taky bych rekl ze by to delalo porad......Nemate nejaky obrazky tech veci a umisteni???? Nebo odkaz kde to je diky moc!!!!!
Dawe8788
Přispěvovatel

Příspěvek od Dawe8788 »

kokin píše:ahoj, ještě můžeš zkontrolovat ventil na vstřikovacím čerpadle, někdy se nevrací úplně a omezuje průtok nafty..
Myslis odpojovaci ventil na tom cerpadle?
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

na problém s naftou zapomen. je to problém v regulaci turba.. zkontroluj hadičky, obtokovou klapku a když to bude ok tak ventilek N75
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

Uvidíme, dám pak vědět. ;) Asi tuším co to je , ale pokračování tak za 10dní. Když mě sem půjdou dát fotky , tak to rád ukážu.
a.t.b
Sběrač informací

Příspěvek od a.t.b »

Kdyz to tusis tak napsi co??:)Rad se poucim....diky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“