Taky mám s tímto pánem zkušenost, kámoš od něj bral repas na passata 3C2 1.9TDi 77kW, a vzpomínám si přesně na tu dřevěnou boudu u domu, ve které to kutil, turba rozházená všude možně po stole, v bordelu a taky si vzpomínám, že na můj dotaz o vyvážení a zkoušce turba odpověděl- díly jsou již vyvážený, když je kupuju, po smontování to roztočím vysavačem, ať vím, že to běží jak má

.... Dokonce nám to předvedl- turbo sice běželo na vysavači, ale doma v autě již nikoliv, takže se muselo znovu vymontovat a jelo se podruhá 450km na výlet (Znojmo-ta jeho prdel), pán nám turbo vyměnil za druhé (celkem bez keců), dal pětikilo slevu na cestu (ta stála tak 1000Kčx2) a na dotaz, co jako ty peníze za výměnu, který bude muset kámoš platit dvakrát, nám odpověděl, že je mu to líto, ale že tohle se stává opravdu výjimečně, že by to někdo vracel

... Tak to druhé už teda po montáži fungovalo, auto se ten týden prodávalo (proto se měnilo to staré turbo- sice bylo ještě funkční, ale vydávalo strašné zvuky), takže nikdo neví, jak dlouho vydrželo, nebo jestli drží třeba dodnes (příhoda z loňského léta)... Ale já bych si tam teda opravdu turbo nekoupil

BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG