Allroad netopí

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
radek300
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Allroad netopí

Příspěvek od radek300 »

Je to A 6 rok 2006.Problém je v tom,že to topí jen když mám víc jak 2.5 tis ot.Píše to závadu V 50.Voda tam je a je to odvzdušněno.Dig. mi hlásí závadu oběhového čerpadla,ale když ho spustím přes test akč.členu tak to topí i na volnoběh jinak ne :( Co spouští tuhle oběhovku?Je umístěná pod torpédem a žene vodu jen do topení.Oběhovka je rok stará,před rokem to bylo stejné,ale moc něvěrím,že je oběhovka v pr...
šejk
Sběrač informací

Příspěvek od šejk »

co voda, ubejva? a teplota vody? videl bych to na vodni pumpu... kolik je na ni nalitano?
radek300
Přispěvovatel

Příspěvek od radek300 »

Voda se nestrácí a teplota je pořád na 90.Pumpa mě taky napadla,ale to by se to hřálo.Má to koupeno asi rok,tak hystorii neznám,ani majtel. :(
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Taky na A6 zlobí ty el. přívěry vody do radiátoru. Když to máš na volnoběh a na ovládání teploty dáš nejnižší a pak to zpátky zvedneš na max.,nezačne topit? Je to bolest A6 2006=>
***VAG,PSA,Renault***
radek300
Přispěvovatel

Příspěvek od radek300 »

Ventil co píšeš tak je funkční a rok starý.Problém bud asi v tom,že se tořád zavzdšnuje a ve vodě jsou výfukové plyny,ale vubec se to nehřeje a voda se taky neztrácí.Mám podezření na chladič EGR.Zítra se to pokusím propojit bez chladiče a uvidíme.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“