maxidot a 799AH
Moderátoři: šulda, Moderátoři
K čomu slúži ten S-kontakt na budíkoch??? Je to pin č.30 modrý šteker..Ja som to zatial cez odpor nenapojil a v RJ mám samozrejme chybu ohladom kontrolky žhavenia ( predface SDI prerobený na 3.g). Je my jasné ,že tým prepojením nasimulujem odber ,akoby to šlo cez Ledku.. Len dumám nad tým S-kontaktom...TDI tech píše:00 prve dvojcislie pokial nemas kontrolu brzdoveho oblozenia prip. hladinu v bandaske na ostrekovace
0 pevny servisny interval
odkodujes airbagy v can geteway
a 1K odporom premostis drot od ziarovky zhavenia na S pin v modorm v stekri
Samozrejme ze si prehadzes piny a droty zo zeleneho do modreho stekra tak ako to ma byt
A radio Symphony si treba zohnat C aby sa dalo prepojit po trojdrate s budikami
Toto vsjo, ziadna veda. Ked neveris mozes si prist kuknut moju O1 TDI r.v. 2000

Budu budiky piskat, ked sa da komfortka 799B ? Tie riadiace jednotky musia byt 3 gen, aby sa zobrazovali otvorene dvere na dote?TDI tech píše:nie nebude, ale ani nebude pisat zavady v budikoch a ostatnych RJVaša píše:a bude chodit zobrazování otevřených dveří ?
bude fungovat upozornění na zaplé světla při otevřených dveřích ?
no už sem se leknul že zase bude problém. takže ted když budu mít k dispozici ty 3g dveřní jednotky tak je můžu bez problému a přepinování přehodit,jo?normálně to bude zatím fungovat jako do ted?a až seženu 3gkomfortku tak jen přepinuju konektory a a bude to celý chodit jak má?,samo že musím asi vyměnit a přispůsobit klíče a immo,i když ani nepotřebuju aby mi chodila dálka protože mám svůj ovladač s paegerem a rádio mám neorigo,jen bych tam asi dal origo parkovacího asistenta
Dverné jednotky s indexom D Ti pôjdu až ked nahodíš komfortku 3.generácie. ( pre 4xel.okná je to 799B). Dverné jednotky sa nemusia prepinovat. Konektory sú rovnaké-aj osadenie pinov.tomik1 píše:no už sem se leknul že zase bude problém. takže ted když budu mít k dispozici ty 3g dveřní jednotky tak je můžu bez problému a přepinování přehodit,jo?normálně to bude zatím fungovat jako do ted?a až seženu 3gkomfortku tak jen přepinuju konektory a a bude to celý chodit jak má?,samo že musím asi vyměnit a přispůsobit klíče a immo,i když ani nepotřebuju aby mi chodila dálka protože mám svůj ovladač s paegerem a rádio mám neorigo,jen bych tam asi dal origo parkovacího asistenta