vybracia pri zrychlovani,.....1,9tdi seat altea 2006 BXE
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
vybracia pri zrychlovani,.....1,9tdi seat altea 2006 BXE
caute, ma uz dlhsi cas problem s mojim autom- seat altea 2006 1,9tdi sport reference
neviem si s tym dat rady, a uz aj dost mechanikov pohorelo na tomto,dobrych mechanikov,...co aspon poznam
mam nieco z motorom,, trasie mi s nim pri zrychlovani, hlavne v nizsich otackach 1900- 2300 rpm neprijemny pocit .robi to na 3ke 4ke 5ke.iba ked je motor zohriaty za studena prvych 15minut jazdy, je vsetko ok, 4ku roztiahnem aj z 1300 otacok bez nasledkov.. fakt uz neviem stym, mal som ho kontrolovane, diagnostikou presiel, vzstrekovace skontrolovane ,vsetko ukazuje tip top, bez chyby, po mechanickej stranke som uz menil zotrvak-dvojhmotak,nepomohlo,, ani nemohlo ked mi to robi iba ked je zohriate,, spotrebu mam tiez vysiu berie mi to okolo 6,9 litra co je dost a po zisteni od inych vlastnikov tejto altey, mam vysiu spotrebu skoro o dva litre, a to je jedno ci som na dialnici , v meste, stale rovnako,, ..... triski som mal zmerane, davaju naftu ako maju vsetky.EGR je ok tiez...
nachadzam sa v anglicku,londyn. tak by som potreboval nejak touto cestou problem vyriesit.. co hladam je clovek ktory uz mal takyto problem po ruke a opravil,, je to ojedinely pripad. skusal som to uz aj na roznych inych forach.. tdi.com , seat cupra.com,..... nezabralo:)
velmi potesi ak sa tu najde nejaky taky co to pozna,a vie to opravit,.. diki michal
neviem si s tym dat rady, a uz aj dost mechanikov pohorelo na tomto,dobrych mechanikov,...co aspon poznam
mam nieco z motorom,, trasie mi s nim pri zrychlovani, hlavne v nizsich otackach 1900- 2300 rpm neprijemny pocit .robi to na 3ke 4ke 5ke.iba ked je motor zohriaty za studena prvych 15minut jazdy, je vsetko ok, 4ku roztiahnem aj z 1300 otacok bez nasledkov.. fakt uz neviem stym, mal som ho kontrolovane, diagnostikou presiel, vzstrekovace skontrolovane ,vsetko ukazuje tip top, bez chyby, po mechanickej stranke som uz menil zotrvak-dvojhmotak,nepomohlo,, ani nemohlo ked mi to robi iba ked je zohriate,, spotrebu mam tiez vysiu berie mi to okolo 6,9 litra co je dost a po zisteni od inych vlastnikov tejto altey, mam vysiu spotrebu skoro o dva litre, a to je jedno ci som na dialnici , v meste, stale rovnako,, ..... triski som mal zmerane, davaju naftu ako maju vsetky.EGR je ok tiez...
nachadzam sa v anglicku,londyn. tak by som potreboval nejak touto cestou problem vyriesit.. co hladam je clovek ktory uz mal takyto problem po ruke a opravil,, je to ojedinely pripad. skusal som to uz aj na roznych inych forach.. tdi.com , seat cupra.com,..... nezabralo:)
velmi potesi ak sa tu najde nejaky taky co to pozna,a vie to opravit,.. diki michal
Jestli ti nepodfukujou trysky.Mel jsem pripad,ze to zadny zavady nepsalo a tyky to takhle delalo.Mrkni se na naftovej filtr,jestli neni cernej od sazi (pokud neni uplne novej).Jinak musis ty trysky vyndat a kouknout se dolu do dosedacich konusu.Dosedaci plocha by mela bejt kovove leskla,pak je to OK.Jestli je zacernala,je to KO.
řeším úplně stejný problém. Dvojhmota nová, diagnostika OK, náprava OK. Po neustálem hledání jsem se dostal na mechnika na těchto stránkách http://race.dieselpower.cz/. Pan Štrunc z Chomutova, tel. 774 270 137. Tento pátek mi to bude opravovat. Dělá to podfukování vstřiků.
Oprava do 5 000 Kč
Oprava do 5 000 Kč
-
- Sběrač informací
zdravim moj problem zatial nevyrieseny, vstreky mam ok, su na novo pretesnene aj ,, problem je v palivovom systeme ale kde to ani srnky zatial netusia,, skusame a nedari sa zatial,, ale prisli sme na to ze ked sa odpoji snimac teploty nafty ide to normalne nic ntrase,, tak dnes sme ho aj vymenili,, ale stale ta ista chyba.. mozno je nieco s pumpou
chcem sa spytat aka pumpa by tam mala ist ta moja je bosh 038145209 je to spravna pumpa na tento druh motora,, len mechanik to pozrel niekde a nesedi cislo.. mozno je viac druhou neviem,, kazda rada pomoze diki.
chcem sa spytat aka pumpa by tam mala ist ta moja je bosh 038145209 je to spravna pumpa na tento druh motora,, len mechanik to pozrel niekde a nesedi cislo.. mozno je viac druhou neviem,, kazda rada pomoze diki.
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jak jsi poznal, že ten vstřik nepodfukuje? Co se na nich přetěsňovalo?mikko22 píše:zdravim moj problem zatial nevyrieseny, vstreky mam ok, su na novo pretesnene aj ,, problem je v palivovom systeme ale kde to ani srnky zatial netusia,, skusame a nedari sa zatial,, ale prisli sme na to ze ked sa odpoji snimac teploty nafty ide to normalne nic ntrase,, tak dnes sme ho aj vymenili,, ale stale ta ista chyba.. mozno je nieco s pumpou
Říkáš, že za studena to nedělá. Pokud odpojíš čidlo teploty paliva, jednotka bere hodnotu teploty jako nejnižší a dávkuje míň paliva. Pokud se to ohřeje a je čidlo teploty zapojený, dávkuje víc a proto se může podfukování víc projevit.
***VAG,PSA,Renault***
-
- Sběrač informací
mali sme jeden novy vstrek, ktory sme skusali napychnut do kazdeho valca,, a tie povodne ked sa tam kladli sa davala cela sada novych podlozek,, pri vybrati dosedacie plochy boli pekne ciste ani na tesneni nebolo vidiet ziadny naznak podfuku.ani na palivovom filtry ziaden naznak sadze... skor ma tam zaujima ta pumpa , vie mi niekto povedat cislo na moj motor tej pumpy. a ze ci nahodou sa da nahodit na ten motor aj pumpa z 2.0tdi
- JohnnyBOSS
- Aktivista