asi sou skvrny na slunci, tady se resi blbost, a v sekci jak se jezdi na R.O. sem se docetl ze si nekdo nalil flasku olee do plyny nadrze nafty, jen aby mu to smrdelo. proste nepochopitelné
Seidl píše:Proč se chceš do toho podívat, když ti ti jezdí a startuje?
Nepotrebujem sa do toho pozerat ale ak sa mi nevracia naspet do nadrze nafra z cerpadla a velmi rychlo mi stupla hladina oleja tak asi nieco nebude v poriadku preto som pisal sem aby som dostal radu naozaj netuzim potom zbytocne sa do niecoho rypat
No nezachraní to vím.... ale kazdopadne z toho holendru nafta tyct nemuze, tim se jen vraci nafta ze vstriků do cerpadla. a v tom holendru je kulicka aby to cerpadlo se dokazalo natlakovat... a co se ted vubec resi?? to ze netece nafta proudem z cerpadla? nebo se resi to ze auto nejede? pokud vim tak jede, tak at jen vymeni olej a jezdí.
Ivanek007 píše:No nezachraní to vím.... ale kazdopadne z toho holendru nafta tyct nemuze, tim se jen vraci nafta ze vstriků do cerpadla. a v tom holendru je kulicka aby to cerpadlo se dokazalo natlakovat... a co se ted vubec resi?? to ze netece nafta proudem z cerpadla? nebo se resi to ze auto nejede? pokud vim tak jede, tak at jen vymeni olej a jezdí.
v tom holendru není kulička ale váleček a nafta z toho přepadu teče kalibrovaným otvorem, pokud odšroubuje ten holendr tak nafta musí chvístat je tam velký tlak jednou jsem nedotáhnul dobře šroub na deklu a těsnění střelilo rána jak z děla,
na tak dyz to jede tak at se do toho nesere zbytecne. to je jako temata me auto nehuli proc? a kdyz sunda jen dekl tak je to ok, ale kdyz i tu dalsi cast tak muze byt problem, nepujde tak za plynem atd....